Bentsen spiller double med Waldner

BORDTENNIS: Allan Bentsen og Jan-Ove Waldner benyttede en taxa-tur fra lufthavnen til at aftale, at de spiller double sammen i England

Den højestrangerende danske bordtennisspiller, Allan Bentsen, får fornemt selskab ved sin side til de åbne engelske mesterskaber først i februar.

Svenske Jan-Ove Waldner og Bentsen delte taxa fra lufthavnen mandag, da de skulle deltage i Pondus Cup i København, og her havde de lejlighed til at aftale at spille double sammen i England.

Tidligere har Bentsen dannet par med Martin Monrad, mens Michael Maze og Finn Tugwell har været den anden danske double på højt niveau, men efter råd fra landstræner Peter Sartz er kortene i fremtiden blandet, så Bentsen og Tugwell spiller sammen, mens Monrad og Maze deler bordende.

Og da Tugwell ikke kan deltage i den engelske turnering på grund af kampe i den tyske anden Bundesliga, lå det lige for at spørge Waldner, der heller ikke har sin normale makker, Ulf Persson, ved sin side der.

- Foreløbig gælder aftalen kun for den turnering, men hvis vi vinder, så kan det da godt være, vi fortsætter, siger Allan Bentsen.

De nye danske konstellationer skal foruden i England også prøves af i Qatar og Kroatien, hvorefter udfaldet evalueres.

- Det skader ikke med lidt fornyelse. Det kan også få bedre gang i kommunikationen mellem spillerne, begrunder landstræneren forsøget.
/ritzau/
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere