TV: Superstjerne fik smæk i sit comeback

Basketball-stjernen Kobe Bryant fik ikke det NBA-comeback, han havde drømt om

Kobe Bryant er tilbage på banen. (Foto: Zuma)
Kobe Bryant er tilbage på banen. (Foto: Zuma)

'The Black Mamba is back'.

Verdens bedste basketball-liga, NBA, var på den anden ende natten til mandag.

For efter otte måneders skadespause med en ødelagt akillessene gjorde en af ligaens største navne nogensinde, Kobe Bryant, omsider comeback for Los Angeles Lakers i hjemmekampen mod Toronto Raptors.

Se også: NBA-kongen gør comeback søndag

Men gensynet blev ikke helt så glædeligt, som Bryant og Hollywood-ikonet Jack Nicholson, der er fast inventar ved 'courtside' i Staples Center, havde sat næsen op efter.

Se også: TV: Se de vilde basket-lækkerier - fra Danmark!

For superstjernen kunne ikke løfte Lakers, der pt. er et stykke fra fordums styrke, til en tiltrængt sejr.

Se Kobe Bryants personlige highlights her

Gæsterne fra Canada vandt opgøret 106-94, mens Kobe Bryant ganske naturligt var et stykke fra den form, som har gjort ham til den fjerdemest scorende spiller i NBA gennem tiderne.

Se også: TV: Se vild dansk 'buzzer-beater'

Ni point, fire assists og otte rebounds blev det til, og det var rigeligt for hjemmeholdets tilskuere, der jublede behørigt, når tingene lykkedes for 'den sorte mamba', og så gennem fingre med det, der gik knap så godt - som de otte turnovers han også leverede på de 28 minutter, han var på gulvet.

Se også: NBA-træner får kæmpe bøde for 'sodavands-sabotage'

Raptors var uden deres profil, Rudy Gay, der meldes på vej til Sacramento Kings, men det tab dækkede Amir Johnson så alt rigeligt med 32 point - det højeste i karrieren. Dermed er Lakers med 10 sejre og ligeså mange nederlag stadig uden for det gode selskab, der skal spille playoffs, men med 62 kampe tilbage i grundspillet, er der stadig masser af tid for Kobe og Co.

0 kommentarer
Vis kommentarer