Bakken og Stevnsgade vinder basketpokaler

Bakken Bears fik revanche for DM-nederlaget sidste år, da Horsens IC blev slået i pokalfinalen

Bakken Bears og Stevnsgade Basketball kan på henholdsvis herre- og damesiden kalde sig danske pokalmestre efter sejre i lørdagens pokalfinaler, der begge blev spillet i Horsens.

Hos herrerne fik Bakken Bears revanche for sidste sæsons nederlag i DM-finalerne til Horsens IC.

I ganske overlegen stil vandt Bakken med 83-66 og sikrede dermed sin første pokaltitel i tre år. Allerede midtvejs pegede det i retning af en sejr til den aarhusianske klub, der førte med 16 point efter de første to quarters.

Basketballstjernen Derrick Williams er nok færdig med at tage fremmede kvinder med hjem fra byen. I weekenden frarøvede to kvinder ham ejendele for flere millioner kroner. (Foto: AP/Kathy Kmonicek) Anden sport - 25. dec. 2015 - kl. 21:58 Kvinder berøver basketballstjerne for millioner

I kampens anden halvdel kom Horsens spillemæssigt bedre med, men det lykkedes aldrig for det gulklædte hold at minimere afstanden til mindre end ti point.

Særligt amerikaneren Shawn Glover spillede stærkt for Bakken Bears. Den tårnhøje forward lavede 24 point.

Også holdkammerat Darko Juric spillede en god kamp med 15 point. Han glæder sig over, at det lykkedes at slå rivalen.

- Vi fik sat Horsens på plads. Vi var fokuserede, og forsvarsindsatsen var i top. Det gjorde, at vi vandt i dag. Jeg kan mærke på gutterne og organisationen, at det var en sejr, vi rigtig gerne ville have, siger Darko Juric til TV2 Sport.

Se også: Nu er det slut: Basketgigant siger stop med digt

Horsens IC vandt sidste år pokalturneringen efter en sejr over Randers Cimbria, men det blev altså ikke til en gentagelse af den triumf.

På kvindesiden derimod blev det til to titler i træk, da Stevnsgade vandt 85-77 over Lemvig i en kamp, der var jævnbyrdig langt hen ad vejen.

Stevnsgades Hanna Sheikh blev kåret til kampens spiller. Lige som holdkammerat Ida Tryggedsson Preetzmann blev hun noteret for 24 point. Det samme gjorde Kaitlyn Mathieu hos Lemvig.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere