Basketball-komet går bananas: Scorer 92 point i sejr

Super-talentet LaMelo Ball var særdeles varm og scorede vanvittige 92 point i holdets 146-123-sejr

Lamelo Balls talent er til at få øje på (Foto: All Over)
Lamelo Balls talent er til at få øje på (Foto: All Over)

15-årige LaMelo Ball er værd at holde øje med.

Selvom der går flere år, før han kan blive aktuel i verdens bedste basketballliga, NBA, så er der allerede masser af underholdning i den talentfulde knægt med det farverige hår.

Tirsdag gik high school-spilleren decideret amok med scoringer, da hans hold Chino Hills slog Los Osos med 146-123-sejr. Her scorede Ball intet mindre end 92 point for sit hold, og det har fået de store amerikanske medier til at interessere sig endnu mere for den unge spiller end før.

Kometen er kendt for at kunne score fra stor afstand, og det har allerede fået folk til at sammenligne ham med NBA-stjernen Stephen Curry, der sidste år smadrede NBA-rekorden for flest 3-pointsscoringer.

Efter den sindssyge 92-pointskamp gik Ball på Twitter for at markere præstationen.

Balls tweet efter kampen har også høstet masser af ros, for her gjorde han det klart, at han havde spillet for Lexi Anderson, som er en af cheerleadernes søster, der skal gennemgå en hjertetransplantation.

Foto: AP
Foto: AP
 

Det bliver i familien
- Han elsker at score, og han kommer til at gøre det på næste niveau, siger faderen LaVar Ball, der hentyder til, at sønnike skal gå på UCLA efter high school.

Ball-familien lever og ånder for sporten, og begge Lamelo Balls ældre brødre har også talentet med sig.

Den ældste, Lonzo Ball, ligger lige nu til at blive et af top-valgene i dette års draft, hvor NBA-holdene vælger unge spillere, som de vil have med på holdet.

Den mellemste, LiAngelo Ball, er godt nok skadet nu, men spiller sammen med lillebror Lamelo og har blandt andet formået at score 63 point i en kamp tidligere på sæsonen.

Foto: Baird og Warner Anden sport - 3. feb. 2017 - kl. 15:56 Har du 200 millioner? Så køb sportsikonets fantastiske pragtpalæ

Se også: Angreb stjernen på tv: Nu er NBA-legender i brutal ordkrig

9 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere