Baywatch-baben afslører alt i ny dokumentar: - Vi havde sex over det hele

Den tidligere Baywatch-stjerne Carmen Electra er ikke bleg for at øse ud af godteposen om det tidligere forhold til den excentriske Chicago Bulls-stjerne Dennis Rodman

Det var på mange måder en stormfuld romance Carmen Electra og Dennis Rodman havde i slut 90'erne. Foto: /Frederick M. Brown
Det var på mange måder en stormfuld romance Carmen Electra og Dennis Rodman havde i slut 90'erne. Foto: /Frederick M. Brown

Det romantiske forhold mellem Carmen Electra og rebounderen Dennis Rodman bliver heftigt endevendt i Netflix-dokumentaren 'The Last Dance', der omhandler Michael Jordans sidste sæson med Chicago Bulls.

Og der bliver ikke ligefrem sparet på detaljerigdommen.

I det seneste afsnit blev det blandt andet afsløret, hvordan Michael Jordan måtte hive sin holdkammerat, Dennis Rodman, ud af sengen, da han havde tilbragt en våd aften i Las Vegas sammen med kæresten Carmen Electra.

-Vi var som små børn i en slikbutik, fortæller Carmen Electra om de hede stunder på centercourten. Foto: Albert Ferreira.
-Vi var som små børn i en slikbutik, fortæller Carmen Electra om de hede stunder på centercourten. Foto: Albert Ferreira.
 

Den tidligere Baywatch-stjerne havde et forhold til Rodman i NBA-sæsonen 1997-98, og de to giftede sig i Las Vegas i november 1998. De anmodede dog om skilsmisse allerede i april 1999.

- En dag, hvor Bulls havde fri dag fra træning, sagde Dennis, at han havde en overraskelse til mig. Han gav mig bind for øjnene og førte mig hen til basketballbanen.

- Det var helt skørt, vi var som to børn i en slikbutik. Vi spiste popsicles fra køleskabet og havde stort set sex udover hele det forbandede sted. I fysioterapirummet, i vægtrummet.  Og naturligvis på banen, fortæller den nu 48-årige model til Los Angles Times i forbindelse med dokumentaren.

Selvom Electra indrømmer over for Times, at hendes forhold til Rodman havde konsekvenser for hendes professionelle virke, så har hun på intet tidspunkt fortrudt det.

Carmen Electra har længe arbejdet som model. I dag er hun 48 år gammel. Foto:  Michele Eve Sandberg.
Carmen Electra har længe arbejdet som model. I dag er hun 48 år gammel. Foto: Michele Eve Sandberg.
 

- Jeg så alle disse forskellige sider af Dennis. Han sagde ofte 'Ingen forstår mig. Ingen får mig'. Han var til tider meget følelsesladet, fortæller Electra, der også understreger, at han også havde romantiske sider, omend den altid stod på fest og farver.

Electra og Rodman begyndte at date, da de stødte ind i hinanden på en natklub i Los Angeles.

'The Last Dance' kan lige nu streames på Netflix, og der kommer nyt afsnit hver mandag.

Afviste 680 millioner for to timers arbejde!

Gav aldrig op: Scorer date med tennis-babe

I tårer for Kobe

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+