Bowling: Øhrgaard sikrer ny dansk EM-triumf

Frederik Øhrgaard sikrede sig sin anden guldmedalje ved bowling-EM, da han fredag vandt All-Event

26-årige Frederik Øhrgaard har spillet et forrygende bowling-EM i Aalborg, og fredag snuppede han sin anden guldmedalje - denne gang i All-Event.

Vinderen af All-Event er den spiller, som samlet har scoret flest kegler i alle fire discipliner (single, double, trio og team), og her vandt Øhrgaard med 25 kegler ned til finnen Osku Palermaa.

Mandag vandt Øhrgaard sammen med makkeren Jesper Agerbo guld i double, mens Thomas Larsen indledte EM med at tage guld i single.

De 24 bedst placerede spillere i All-Event går videre til Masters, som spilles lørdag, og her er hele fire danskere kvalificeret. Det er Frederik Øhrgaard, Thomas Larsen, Jesper Agerbo og Mik Stampe.

Som forventet nåede Danmark også frem til semifinalen i kongedisciplinen Team, hvor hvert hold består af fem spillere.

Her viste England sig dog for stærke fredag og besejrede danskerne med 1139 mod 957, og dermed må Danmark tage til takke med bronze i team-disciplinen, mens englænderne møder Finland i finalen.

Det betyder, at Danmark efter fem af de seks discipliner ved EM har vundet tre gange guld og en enkelt bronze. Nu mangler kun lørdagens All-Event.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+