Curry nærmer sig comeback for NBA-mestre

Superstjernen Stephen Curry kan snart være tilbage på banen for Golden State i NBA-slutspillet efter sin skade

Stephne Curry har tilbragt det meste af slutspillet på sidelinjen. (Foto: AP)
Stephne Curry har tilbragt det meste af slutspillet på sidelinjen. (Foto: AP)

Da NBA-stjernen Stephen Curry for et par uger siden gled og vred rundt på knæet i en slutspilskamp mod Houston Rockets, frygtede både medspillere, træner og fans, at det var en slem skade.

LeBron James og Cleveland Cavaliers vandt sikkert over Atlanta Hawks og fører nu 1-0 i serien. (Foto: AP) Anden sport LeBron James fører Cavaliers til sikker sejr

Det viste sig at være en lille skade på korsbåndet, og der var et begrundet håb om, at han ville nå tilbage i årets slutspil, hvis ikke Golden State røg tidligt ud. Nu kan et comeback lure lige om hjørnet.

Curry er tilbage på træningsbanen, og træner Steve Kerr ser store fremskridt.

- I dag (natten til lørdag dansk tid, red.) var det bedste, han har set ud, siger Kerr til radioshowet "The Dan Patrick Show".

Golden State Warriors må undvære deres superstjerne i to uger. Stephen Curry har pådraget sig en mindre korsbåndsskade, der tvinger ham til at holde pause. (Foto: AP) Anden sport NBA-mestrene må undvære superstjerne i mindst to uger

- Han har gjort fremskridt hver dag, og han tog del i træningen på banen i dag. Han tog del i det hele, og han så meget, meget bedre ud, end han gjorde for bare to dage siden, lyder det fra Golden State-træneren.

I Currys fravær lykkedes det alligevel det forsvarende mesterhold at ekspedere Houston ud af slutspillet. Nu kæmper man med Portland Trail Blazers om en plads i NBA-semifinalerne.

Anden sport Superstjerne bliver igen skadet i NBA-mestres sejr

0 kommentarer
Vis kommentarer