Danmarks curlingherrer er klar til VM-medaljekampe

Med en sejr på 8-7 over Sverige er Rasmus Stjerne og co. videre til playoff-kampene om medaljer ved VM i Basel

Belønningen for Danmarks curlingherrer var til at føle på i tilfælde af en sejr over Sverige i den sidste kamp i grundspillet ved VM i Schweiz.

Med fuld gevinst ville skipper Rasmus Stjerne og co. slutte blandt VM's fire bedste hold, som går videre til playoff-runden, hvor medaljerne fordeles.

Jublen var derfor også tilsvarende stor, da danskerne i tiende og sidste ende vendte et truende nederlag til sejr på 8-7.

De to hold skiftedes til at score point i de ender, hvor de selv havde sidste sten. Således gik stillingen over 1-0, 1-2, 3-2, 3-4, 5-4, 5-5, 6-5 og 6-6 før de to sidste ender.

I niende ende scorede Sverige et point og førte således med 7-6, før Rasmus Stjerne og co. gik ind til tiende ende med maksimalt pres på skuldrene.

Men han og teamet håndterede det pres på bedste vis, da de med to point vendte kampen til Danmarks fordel og endegyldigt sikrede sig den eftertragtede plads i top fire.

Danmarks udgangspunkt i det komplicerede playoff-system, hvor fire hold spiller om medaljer, afhænger af aftenens øvrige resultater.

0 kommentarer
Vis kommentarer