Danske compound-skytter imponerer ved VM på hjemmebane

De danske compound-skytter ved VM i bueskydning havde fundet storformen frem torsdag. Fem gik videre

Den danske bueskytte Sarah Sönnichsen imponerer ved VM, hvor hun er blandt de bedste netop nu. (Foto: bueskydningdanmark)
Den danske bueskytte Sarah Sönnichsen imponerer ved VM, hvor hun er blandt de bedste netop nu. (Foto: bueskydningdanmark)

Når 1/16-finalerne i compound ved VM i bueskydning starter torsdag, er Danmark flot repræsenteret hos både herrer og damer.

Onsdag skød både Stephan Hansen og Patrick Laursen sig videre til 1/16-finalerne på hjemmebane i København med to sejre hver, mens Martin Damsbo allerede var kvalificeret fra den indledende kvalifikation.

- Det kørte bare i dag. Jeg havde en god følelse med det hele og kunne lægge tryk på. Det var helt perfekt og kørte bare, som det skulle, siger Stephan Hansen onsdag i en pressemeddelelse.

Maja Jager med landstræner Niels Dall i baggrunden. (Foto: Thomas Emil Sørensen) Anden sport Dansk VM-nedtur: Verdensmesteren sendt ud

- I morgen er en ny dag, og der er kun rigtig gode skytter tilbage. Men hvis jeg skyder som i dag, så er alt muligt.

Hos kvinderne var Tanja Jensen direkte kvalificeret fra indledende runde, mens Sarah Sönnichsen med to sejre onsdag også skød sig blandt de sidste 32 i turneringen.

- Lige nu kører det hele bare, som det skal. Det er en rigtig fed følelse. Jeg prøver ikke at opbygge al for meget spænding og tænke på, at det er et stort VM, jeg står i. Gør man det, så bliver det bare noget værre rod, lyder det fra Sönnichsen.

Også Erika Anear havde muligheden for at skyde sig videre onsdag, men hun tabte sin 1/48-finale.

Finalerne ved VM i bueskydning afvikles på Christiansborg Slotsplads i weekenden.

0 kommentarer
Vis kommentarer