Danskere vandt historisk million-finale: Fejrer med bøf og afterparty

Astralis-mandskabet er på vej til fest efter den vanvittige afslutning, som udmøntede sig i dansk triumf

Billedet er ikke fra turneringen, men Astralis-gutterne har også fejret mange triumfer (Foto: HLTV.org)
Billedet er ikke fra turneringen, men Astralis-gutterne har også fejret mange triumfer (Foto: HLTV.org)

Danske esportsfans må klappe ekstra hårdt i hænderne i disse timer, for Astralis sikrede sejren ved Eleague Major-turneringen i Atlanta, USA.

Aldrig havde et dansk counterstrike-hold nået en finale ved sådan en turnering, og derfor var det bare endnu mere imponerende, at sejren kom i land.

- Det er fuldstændig surrealistisk. Det er så fantastisk, at vi vandt, fortæller Peter 'dupreeh' Rasmussen til Ekstra Bladet.

Danskerne var oppe mod de noget ældre polakker ved navn Virtus Pro, og det var overordentlig svær opgave at nedkæmpe dem. Begge hold vandt en bane hver, og på det afgørende 'map' var danskeren nede med 8-1. Herefter fightede holdet sig tilbage og vandt med 16-14 i en sand gyserfinale.

- Vi vidste, at vi kunne lave comebacket. Jeg fattede nærmest ikke, hvad der skete i den periode, men pludselig er vi på 14-14, fortæller Rasmussen, der også fremhæver, at de brugte de værktøjer, som de har lært hos sportspsykologen, i den svære periode.

Stor bøf og afterparty
Danskerne var lykkelige efter sejren og havde da også svært ved at holde tårerne tilbage oppe på podiet, da sejren var en realitet.

- Der er så meget forberedelse i sådan en sejr, men nu har vi vundet en Major, og det er der rigtig mange gode spillere, der ikke har klaret.

I skrivende stund er holdet på vej ud for at fejre den vilde sejr, og her er recepten klar.

- Vi skal ud og spise, og vi skal nok have bøffer, siger 'dupreeh'.

Han fortæller desuden, at der også venter et afterparty, og her er det ikke utænkeligt, at man render ind i de polske modstandere.

- Det er en af de rigtige fede ved vores verden. Man kan møde sine modstandere senere med en øl i hånden, og så er man venner, selvom man før var fjender.

Pengepræmien på 3,5 millioner tager den 23-årige tastatur-atlet dog med ophøjet ro.

- Det er selvfølgelig en kæmpe bonus, men det handler om sejren. Sådan er det for mig og resten af holdet, siger han.

Holdet vender hjem til Danmark inden længe, men i februar drager de til staterne igen, hvor de skal konkurrere i Las Vegas.

Se også: Danskere vinder historisk gyserfinale: Scorer kæmpe million-gevinst

Se også: Tastatur-atleter ånder Wozniacki i nakken: Tjener vilde penge

Caroline Wozniacki har tjent over 150 millioner kroner i rene præmiepenge. Senest vandt hun en turnering i Hongkong, og selvfølgelig er sponsorer som Rolex og Adidas med på billedet. Foto: AP Sport og Spil Pengenes Top 20: Caroline giver stadig drengene baghjul

13 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere