Drama i nat: LeBron og co. knækket i overtiden

Det blev et overtidsdrama allerede i første kamp i NBA-finaleserien, som resulterede i sejr til Golden State

Video: AP/ABC

Cleveland Cavaliers fik en fantastisk start på udekampen mod Golden State Warriors i den første af syv mulige NBA-finalekampe, men LeBron James og co. måtte se sig besejret i overtid af Golden State Warriors.

Sejren endte med at lyde på 108-100 til hjemmeholdet efter 98-98 i ordinær tid.

Megastjernen LeBron James bød ind med hele 44 point, men i overtiden var tanken tom, og Cleveland tabte 10-2 i de fem minutters overtid.

Klay Thompson og Stephen Curry, Goldens States to største stjerner, leverede tilsammen 47 point, men sæsonens MVP (den mest værdifulde spiller i ligaen, red.), Stephen Curry, indrømmede, at det var svært at holde LeBron James nede.

- Vi havde fem gutter til at passe på ham hele aftenen (selvom han scorede 44 point, red.). Vi var nødt til bare at holde os til vores plan og tro på vores egne spillere, lyder det fra Curry ifølge AFP.

Dansk profil skifter til stærk europæisk liga

Cleveland måtte også se Kyrie Irving udgå i overtiden med en skade, der kan true hans deltagelse i resten af finaleserien, og det ærgrede modstandernes træner.

- Jeg hader at se den slags. Man ønsker, at alle skal være friske og i stand til at spille, siger Golden States cheftræner, Steve Kerr.

Sejren bringer Golden State foran med 1-0 i finaleserien, og holdet har også fordel af hjemmebane i kamp to, som spilles 7. juni i Oakland.

Derefter står den på to kampe i Cleveland.

TV: Se stjernepar forlove sig

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind