Drama og skubberi: Vinder blev buhet ud efter gyser

Publikum var ikke med Gerwyn Price, da han vandt Grand Slam of Darts - det skete efter et vildt comeback, hvor han blev skubbet af den dobbelte verdensmester Gary Anderson

Bølgerne gik højt, da Grand Slam of Darts blev afgjort.

Favoritten, den dobbelte verdensmester Gary Anderson, lignede en mand på vej mod sejr, da han foran 13-11 havde walisiske Gerwyn Price i sin hule hånd.

Men Price kom fantastisk igen og nappede til stor frustration for Anderson fem partier i træk og vandt 16-13.

Et fantastisk comeback, der dog ikke blev vel modtaget af publikum i Wolverhampton.

Og hvorfor ikke? Først og fremmest lykkedes det ikke for publikums-darlingen at vinde, og dernæst fik Price også tirret Anderson så meget under sit comeback, at det kom til decideret håndgemæng.

Ved stillingen 13-15 tog Price sig god tid, og en tydeligt frustreret Anderson skubbede ham derfor, mens publikum buhede ad waliseren.

Lige lidt hjalp det dog - gavflaben Price holdt hovedet koldt og tog sejren og de knap en million kroner i førstepræmie - og han havde efterfølgende ikke så meget pænt at sige om modstanderen, der mistede besindelsen.

- Jeg kaster mine pile, og han bliver nødt til at vente på sin tur. Han kan ikke lide, at jeg går ham på nerverne. Uheldigt. Han kan ikke håndtere at spille mod mig. Han stønner bare hele tiden, mens han burde fokusere på sit eget spil, sagde Price efter sejren.

Turneringen fik i øvrigt en masse opmærksomhed, da Anderson i sin 1/8-finale slog hollandske Wesley Harms. For efter kampen anklagede hollænderen skotten for at prutte på podiet, så han ikke kunne koncentrere sig.

Men Gary Anderson afviste pure Fartgate.

- Det lugtede slemt, men jeg troede, at det var ham, der havde gjort det. Det var ikke mig. Jeg sværger ved mine børns liv.

- Du kan stikke fingeren op i min røv - der er ingen lugt der.

- Hvis jeg havde pruttet, og det lugtede så slemt, så skulle jeg nok have stukket hånden i vejret og sagt, 'undskyld, jeg skal lige træde af'.

- Det var ægge-lugt. Rådne æg...

For første gang nogensinde: Monstertalent laver den perfekte runde

Sexskandale kan få alvorlige konsekvenser: 'De fortjener bedre'

Mere fra Ekstra Bladet+

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind