EB-Journalist vs. kickbokser: Hvem sparker bedst?

På lørdag kommer det store kickboxingevent GLORY til Danmark. Her skal Mohammed El-Mir kæmpe mod Niklas Larsen. Ekstra Bladet tog ud, for at se, hvem der sparker bedst: en Ekstra Bladet-journalist eller El-Mir. Bedøm selv her

Bedøm selv, hvem der sparker bedst her (Video: Kristian Hansen)

Mohammed El-Mir er 27 år og kickbokser i Roskilde.

Til det store kickboxingevent GLORY skal han kæmpe mod en anden dansker: Niklas Larsen - og den der taber, ryger ud af GLORY.

Ekstra Bladet besøgte El-Mir i Roskilde til træning, for at se, om han var klar til den store dag og for at se, om en Ekstra Bladet-journalists spark kan hamle op med en professionels.

Kevin Randleman i 2006, hvor han varmede op til MMA-fight i Las Vegas (Foto: AP) MMA Blev kun 44 år: UFC-monster er død

Første gang i Danmark

Det er årets tredje GLORY-event, og det er første gang, at det kommer til Danmark, mere præcist: Forum i København.

- Vores europæiske fanbase fortsætter med at vokse, og vi er altid på udkig efter at åbne nye markeder, som vi nu gør i Danmark, siger GLORY's vicepræsident for internationale events, Bertrand van der Ryd i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Dette vil allerede blive vores anden event i Europa i 2016 og vi forventer at bibeholde en stærk tilstedeværelse her og i Nordamerika resten af året.

De store headlinere til lørdagens event bliver GLORY verdensmesteren i weltervægt Nieky ”TheNatural” Holzken, som forsøger at forsvare sin titel for anden gang, denne gang mod schweiziske Yoann Kongolo, der lige nu rangerer som nummer 4 i verden.

Det er gået frem ad for Nicolas Dalby siden han kæmpede til det danske MMA stævne Royal Arena i 2013. Siden dengang har hen skrevet kontrakt med amerikanske UFC. (Foto: Jesper Mortensen) MMA Ubesejret dansker i UFC om modstander: Kedelig og farlig

Du kan se GLORY her på eb.dk på lørdag

Se Mohammed El-Mir til træning her og se Ekstra Bladets interview med kickbokseren (Video: Kristian Hansen)

7 kommentarer
Vis kommentarer