Annonce:
Annonce:

Ekstra Bladet bortviser sportsjournalist

Sportsjournalist Michael Qureshi er med øjeblikkelig varsel bortvist fra Ekstra Bladet efter brug af urigtige navne på kilder

Michael Qureshi (Foto: Claus Bonnerup)
Michael Qureshi (Foto: Claus Bonnerup)
Annonce:

Ekstra Bladet har per dags dato bortvist journalist Michael Qureshi, da hans arbejdsmetoder ikke er forenelige med de standarder Ekstra Bladets sætter for journalistisk arbejde.

Sådan står der i den pressemeddelelse, Ekstra Bladet fredag har sendt ud til relevante medier.

Baggrunden for bortvisningen er, at Ekstra Bladet er blevet bekendt med, at journalisten i sin tidligere ansættelse har gjort brug af urigtige navne på kilder, der har optrådt i historien.

Ekstra Bladet er desuden bekendt med et eksempel, hvor det også er sket under journalistens ansættelse på bladet.

En uacceptabel arbejdsmetode og havde Ekstra Bladet været vidende om den metode, så havde Michael Qureshi ikke fået ansættelse på Ekstra Bladet for et år siden, står der i pressemeddelelsen.

Derfor iværksætter Ekstra Bladet nu også en undersøgelse af journalistens artikler for at sikre, at der ikke skulle være andre tilfælde.

- Qureshis arbejdsmetoder er naturligvis helt uforenelige med at være ansat på Ekstra Bladet. Når undersøgelsen af Michael Qureshis artikler her på stedet er afsluttet, så vil Ekstra Bladet fremlægge resultatet - også for vores læsere - og indtil da har jeg ikke yderligere kommentarer, siger Ekstra Bladets ansvarshavende chefredaktør, Poul Madsen.

Michael Qureshi og Ekstra Bladet har tidligere på efteråret været involveret i den såkaldte Calandrelli-sag, hvor et falsk interview med Napoli-stjernen Gonzalo Higuain blev bragt i Ekstra Bladet og på ekstrabladet.dk. Interviewet er senere trukket tilbage og Ekstra Bladet har beklaget, at det pågældende interview blev bragt.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

DAGENS EB+

Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: