Elsket wrestler død efter fald

Dusty Rhodes, også kaldet 'The American Dream', døde torsdag morgen efter et fald i sit hjem

'The American Dream', wrestleren Dusty Rhodes, i aktion i Buffalo, New York. Torsdag døde han i sit hjem. (Polfoto)
'The American Dream', wrestleren Dusty Rhodes, i aktion i Buffalo, New York. Torsdag døde han i sit hjem. (Polfoto)

En af de første og største stjerner i det farverige wrestling-cirkus, Dusty Rhodes, døde torsdag morgen i sit hjem i Orlando i Florida, skriver amerikanske medier.

Rhodes, der lød det borgerlige navn Virgil Runnels, og tilnavnet 'The American Dream', var en helt for det arbejdende folk i USA, ikke mindst på baggrund af en pr-video fra 1985, hvor han annoncerer sit comeback efter en skade og udfordrer den daværende sværvægtsmester, Ric Flair.

Dansk wrestler scorer kæmpe tv-rolle

- Han (Ric Flair) kastede hårde tider på Dusty Rhodes og hans familie, brølede den 125 kilo tunge showman i sin berømte 'Hard Times'-tale.

- Du ved ikke, hvad hårde tider er, daddy! Hårde tider er, når tekstilarbejderne rundt omkring i landet mister jobbet, og de har 4-5 børn, og de kan ikke betale regningerne, de kan ikke købe mad til dem!

- Hårde tider er, når arbejderne i bilindustrien mister jobbet, og de får besked på at gå hjem! Og hårde tider er, når en mand har passet sit job i 30 år, 30 år! Og de giver ham et ur og et spark i røven, og de siger: 'Hey, du er blevet erstattet af en computer, daddy!' Dét er hårde tider!

Ifølge tmz.com rykkede redningsfolk ud til Rhodes' hjem efter et nødopkald klokken 5.56 torsdag morgen. Rhodes var faldet, efter at han havde været syg i løbet af natten. Han døde kort tid efter ankomsten til hospitalet.

Den 69-årige wrestling-legende efterlader sig en kone og fire børn, deriblandt to sønner, som selv blev wrestling-stjerner under navnene Goldust og Stardust.

Både WWE og en lang række kolleger og fans begræder Rhodes' død, inklusive hans tidligere ærkerival, Ric Flair.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+