Fik livstidskarantæne for blottelse: Nu får de VIP-behandling

De blottede sig ved baseball-finaleserien og blev udelukket for livstid, men de får en varm velkomst i en af de andre store amerikanske sportsgrene

Lauren Summer (tv.) og Julia Rose er gode veninder, der ofte optræder sammen. Privatfoto
Lauren Summer (tv.) og Julia Rose er gode veninder, der ofte optræder sammen. Privatfoto

Der er ingen fortrydelse trods livstidskarantænen.

I slutningen af oktober vakte Julia Rose, Lauren Summer opsigt og forargelse, da de som en del af et velkoordineret mediestunt blottede sig ved baseball-finaleserien, World Series.

I syvende inning af femte kamp måtte spillet afbrydes, fordi der blev løftet op i toppen og vist bryster.

Det kan du se lige her - læg mærke til øverste venstre hjørne:

Siden har de forklaret, at det var for at sætte fokus på brystkræft. Det kostede bare en livslang udelukkelse fra MLB for de to ovennævnte samt deres medsammensvorne Kayla Lauren, som også er model.

De tre kvinder er også forkæmpere for #FreetheNipple-kampagnen og har udtalt til TMZ, at det er hyklerisk, at mænd kan smide trøjen uden konsekvenser, når kvinder ikke kan.

Highlights: Houston Astros vandt 7-1 over Washington Nationals ved World Series. Video: SNTV

Det har dog ingen betydning i de andre store sportsgrene, og derfor var to af de tre at finde i VIP-logen til NFL-kampen mellem Los Angeles Chargers og Green Bay Packers.

Iført trøjer med hjemmeholdets Keenan Allens navn på kunne de se værterne vinde det opgør.

Ifølge TMZ fik de eksklusiv adgang til banen under opvarmningen, men de holdt sig i skindet og lod toppen blive på denne gang.

Her viser Julia Rose, hvordan hun forvalter karrieren på de sociale medier.

Og her er det Lauren Summer:

 

Eden Hazard tryller med bolden til sin præsentation i Real Madrid. Selvom der er langt fra Real til Reykjavik, hvor Emil Lyng i dag har sine græsgange, var de engang en duo i Lille. Foto: Ritzau Scanpix Fransk fodbold Dansker hang med Real-stjerne: Det kostede ham en bøde

Italiensk fodbold Smadrede stjernens liv: Nu sidder han i fængsel

Foto: Fire on Ice, Will Burgess/Reuters/Ritzau Scanpix og Jens Rosenfeldt/Polfoto Sport og Spil KÆMPE galleri: 17 Sportsstjerner uden tøj

44 kommentarer
Vis kommentarer