Fodbold-gal præst truer otteårig med gevær i kirken

En præst fra en kirke i amerikanske New Jersey var ikke tilfreds med, at en otteårig kirkegænger holder med et andet hold i amerikansk fodbold end ham selv. Så trak præsten ellers geværet frem

En gal præst i USA truede en bare otte-årig dreng med et gevær. Kun, fordi drengen holdt med det 'forkerte' hold. (Foto: AP/Brandon Wade)
En gal præst i USA truede en bare otte-årig dreng med et gevær. Kun, fordi drengen holdt med det 'forkerte' hold. (Foto: AP/Brandon Wade)

Det er velkendt, at det kan skabe konflikter, ja, ligefrem føre til slåskampe, at én holder med et andet sportshold end en anden. Men at det kan føre til deciderede dødstrusler hører nu alligevel til sjældenhederne.

Men alt er desværre nogle gange muligt i 'mulighedernes land', USA. Det fandt en bare otteårig knægt ud af, da han forleden skulle til, hvad han formentlig troede var en fredelig gudstjeneste i den lokale kirke i New Jersey i USA. Bedst som drengen havde sat sig til rette, trak præsten drengen med sig ind til en personlig samtale i et af de 'hellige', tilstødende gemakker.

Se også: TV: Dette overfald gav 41 kampes karantæne!

Knap havde den lille dreng sat sig ned til 'samtalen', før den den 54-årige præst pludselig rettede et - ladt - gevær fra Den Amerikanske Borgerkrig mod ham. Det skriver svenske Aftonbladet

Og mens præsten truede drengen med det mere end 200 år gamle gevær, råbte han:

'Jeg skyder dig!'

Det hævder i hvert fald anklageren i sagen, John Molinelli.

Angiveligt skyldes den vanvittige aktion fra præstens side ikke, at drengen har begået en synd i religiøs forstand. Det er åbenbart drengens tilhørsforhold uden for kirken, som har foranlediget præstens voldsomme adfærd.

Se også: Piotr: Caroline har problemer med banen

- Den lille dreng holder åbenbart med et andet hold i amerikansk fodbold, end præsten gør. Så vi formoder, at det er årsagen til præstens handling, sagde anklageren.

Ifølge Aftonbladet holder knægten med Dallas Cowboys, mens præsten holder med New York Giants. For cirka 20 dage siden mødtes de to hold i Dallas, og her vandt hjemmeholdet med 27-26.

Så måske var det kampens udfald, der fik præsten til at flippe ud på den stakkels dreng.

Heldigvis kom drengen ikke fysisk til skade. Alligevel slipper præsten ikke for problemer, da han allerede står tiltalt for grov vold med skydevåben.

13 kommentarer
Vis kommentarer