Annonce:
Annonce:

Forum på kogepunktet: Verdensstjerner i opvisning

Lørdag aften kastes de afgørende pile i den største dart-turnering på dansk grund til dato. Ekstra Bladet har fredag taget temperaturen på stemningen

Annonce:

To styks bananer i pyjamas, mænd iklædt neontrøjer og badehætter, pirater fra Ringsted og en belgier, der har glædet sig som et barn til juleaften.

Forum i København er denne weekend proppet med et begejstret publikum, der, baseret på deres udklædning, ligeså godt kunne sætte kursen mod Aalborg Karneval.

Men de mødes om dart, og det er ikke hvilken som helst turnering, der fredag og lørdag finder sted i den gamle koncerthal.

Tilskuernes fantasi manglede ikke under fredagens indledende runde til Nordic Dart Masters. Foto: Kenneth Meyer
Tilskuernes fantasi manglede ikke under fredagens indledende runde til Nordic Dart Masters. Foto: Kenneth Meyer

Sportens største stjerner
Nordic Dart Masters, som er en del af den prestigefyldte World-series, blev skudt i gang fredag aften klokken 19. Det er den største dart-turnering på dansk jord til dato.

Ekstra Bladet var til stede fredag og tog temperaturen på den unikke tilskuer-kultur, som dart-sporten er berømt for. Det kan ses i videoen ovenfor.

Annonce:

Gerwyn Price, Michael van Gerwen, Fallon Sherrock og de 13 andre dartspillere spillede den indledende runde fredag aften. Lørdag eftermiddag er der kvartfinaler, hvorefter den udsolgte finale venter lørdag aften.

Der var tre danskere med i den stort anlagte dartturnering. For alle tre blev det én kamp og farvel, da verdenseliten troppede op i København.

Ivan Springborg Poulsen fik en lussing på 6-0 af waliseren Jonny Clayton, verdens nummer 13.

Bedre gik det for Andreas Toft Jørgensen, som led et hæderligt nederlag på 3-6 til den skotske stjerne og tidligere verdensmester Gary Anderson.

Endelig havde Niels Heinsøe fået æren af at skulle møde sportens største kvindelige stjerne, Fallon Sherrock. Den undertippede dansker kom fint fra land og foran 1-0, men derefter fandt den engelske kvinde virkelig skiven. Hun endte med en knusende sikker sejr på 6-1.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Vi har et samfund, hvor systemet er blevet vigtigere end borgeren

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: