Annonce:
Annonce:

Fylder Royal Arena: Kæmpe turnering kommer til Danmark

Seks af verdens bedste Counter Strike-hold skal kæmpe i en turnering med en præmiepulje på over 1,6 millioner kroner

Annonce:

For første gang i Danmark vil esportsfans få muligheden for at se verdens bedste Counter Strike-hold gå op mod hinanden i en action-mættet turnering, som også bliver transmitteret internationalt.

BLAST Pro Series, som det kommer til at hedde, skydes i gang i København 24.-25. november 2017, hvor hele finaledagen afvikles 25. november i Royal Arena.

Der er 1,6 millioner kroner i præmiepuljen, og det er altså den pengepose, de seks verdensklassehold skal kæmpe om at få del i.

Som tilskuer tegner det til, at der bliver nok at holde øje med.

- Fansene behøver ikke længere være nervøse for, om deres hold kvalificerer sig til at spille på scenen, og om de får holdet at se - alle seks hold optræder i Royal Arena. Samtidig!

Annonce:

- Eventen er en kompakt oplevelse uden lange pauser, men med masser af underholdning både før og mellem kampene. Det er et Counter-Strike-event uden sidestykke, siger Jordi Roig, der er event-ansvarlig i RFRSH Entertainment, som står bag begivenheden.

BLAST Pro Series bliver lanceret i København som den første af flere events internationalt.

Danske deltagelse
Hvem der deltager er endnu uvist, men efter Ekstra Bladets oplysninger skulle danske Astralis, som har markeret sig helt i toppen, være blandt deltagerne.

Den danske esports-kommentator Anders Blume har været med til at udvikle formatet, hvor alle er i aktion samtidig, og han glæder sig til at se det udfoldes.

- Det har været fantastisk for mig at arbejde sammen med RFRSH-holdet og hjælpe med at skabe BLAST Pro Series. Jeg har næsten fem års erfaring med at arbejde med esport verden over, og jeg kan simpelthen ikke vente med at vise det format, vi har udviklet og blive endnu mere involveret i den mere kreative side af denne eksplosivt voksende industri.

Annonce:

Det er ikke unormalt at se Counter Strike-turneringer i udlandet, hvor flere tusinde fans stimler. I Royal Arena vil der til denne begivenhed være plads til cirka 10.000 tilskuere.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor mange andre farlige forbrydere går rundt på fri fod ved ’en fejl’?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: