Fylder Royal Arena: Kæmpe turnering kommer til Danmark

Seks af verdens bedste Counter Strike-hold skal kæmpe i en turnering med en præmiepulje på over 1,6 millioner kroner

For første gang i Danmark vil esportsfans få muligheden for at se verdens bedste Counter Strike-hold gå op mod hinanden i en action-mættet turnering, som også bliver transmitteret internationalt.

BLAST Pro Series, som det kommer til at hedde, skydes i gang i København 24.-25. november 2017, hvor hele finaledagen afvikles 25. november i Royal Arena.

Der er 1,6 millioner kroner i præmiepuljen, og det er altså den pengepose, de seks verdensklassehold skal kæmpe om at få del i.

Som tilskuer tegner det til, at der bliver nok at holde øje med.

- Fansene behøver ikke længere være nervøse for, om deres hold kvalificerer sig til at spille på scenen, og om de får holdet at se - alle seks hold optræder i Royal Arena. Samtidig!

- Eventen er en kompakt oplevelse uden lange pauser, men med masser af underholdning både før og mellem kampene. Det er et Counter-Strike-event uden sidestykke, siger Jordi Roig, der er event-ansvarlig i RFRSH Entertainment, som står bag begivenheden.

BLAST Pro Series bliver lanceret i København som den første af flere events internationalt.

Danske deltagelse
Hvem der deltager er endnu uvist, men efter Ekstra Bladets oplysninger skulle danske Astralis, som har markeret sig helt i toppen, være blandt deltagerne.

Den danske esports-kommentator Anders Blume har været med til at udvikle formatet, hvor alle er i aktion samtidig, og han glæder sig til at se det udfoldes.

- Det har været fantastisk for mig at arbejde sammen med RFRSH-holdet og hjælpe med at skabe BLAST Pro Series. Jeg har næsten fem års erfaring med at arbejde med esport verden over, og jeg kan simpelthen ikke vente med at vise det format, vi har udviklet og blive endnu mere involveret i den mere kreative side af denne eksplosivt voksende industri.

Det er ikke unormalt at se Counter Strike-turneringer i udlandet, hvor flere tusinde fans stimler. I Royal Arena vil der til denne begivenhed være plads til cirka 10.000 tilskuere.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

En fuldtonet skandale