Annonce:
Annonce:

Gal rapper sammenligner sig selv med basketlegender

Den selvfede, halvgale og dygtige rapper Kanye West sammenligner sig med basketball-genierne Michael Jordan og Stephen Curry

Rapperen Kanye West mener, han har et par ting til fælles med den bedste og en af de bedste basketballspillere nogensinde. (Foto: AP)
Rapperen Kanye West mener, han har et par ting til fælles med den bedste og en af de bedste basketballspillere nogensinde. (Foto: AP)
Annonce:

I forbindelse med udgivelsen af sin nye plade The Life of Pablo har den gale og geniale amerikanske rapper Kanye West været ude på Twitter og skrive flere skøre, skøre ting. Blandt andet har han bedt Facebooks skaber, Mark Zuckerberg, om penge. Og på selve pladen figurerer nummeret Famous, der referer til, hvordan han gjorde country-fænomenet Taylor Swift berømt under MTV Video Music Awards i 2009 ved at afbryde hendes takketale.

Nå, men nu har hr. West så skrevet nye vanvittige ting på Twitter. Denne gang involverer han to af historiens bedste basketball-spillere. Der er tale om nutidens og fortidens. Michael Jordan og Stephen Curry.

Efter udgivelsen af den ny plade skrev han følgende:

- Jeg musikkens Michael Jordan og Stephen Curry, hvilket betyder, at jeg er den bedste i to generationer, skriver Kanye West.

Annonce:

Dét tweet har fået den regerende NBA-mester og basketball-MVP fra Golden State Warriors, Stephen Curry, til at reagere med et komisk svar, da pressen spurgte, hvad han sagde til den sammenligning.

- Jeg har set mange af hans (Kanye Wests, red.) skøre og bizarre tweet, specielt inden for den seneste måned, og da jeg så mit navn komme fra hans fingerspidser, var det både sjovt og stort på samme tid. Men også meget underligt, at han sætter mig i bås med Michael Jordan og Kanye West, siger Stephen til en flok amerikanske sportsjournalister om rapperens rablende tweet.

Rousey i sit livs krise efter røvfuld: Jeg overvejede selvmord

Den skarptskydende point guard fra Golden State var ikke færdig med at kommentere Kanye West. Faktisk laver han sjov med altid alvorlige West.

- Nogen har lavet et billede, hvor Michael Jordan dækker mig op, men det er Kanye Wests hoved, der er på begge vores kroppe. Det er min alletiders favorit-meme - eller i hvert fald indtil nu. Det billede skal op at hænge på min væg eller sådan noget, siger Curry.

Annonce:

Hvis Kanye West mener, at Currys succes kan sammenlignes med hans egen - eller omvendt - skyldes det nok blandt andet, at Curry er den mest scorende i NBA netop nu. Den lille point guard snitter 29,8 point pr. kamp.

Og så er han som bekendt forsvarende NBA-mester og storfavorit til at genvinde titlen i verdens bedste basketball-liga.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Det er gennem gode historier, at vi pludselig forstår hinanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: