Golden State fremtvinger syvende kamp i NBA-semifinale

Klay Thompson og Stephen Curry reddede i fjerde quarter de regerende mestre fra at ryge ud af slutspillet

Stephen Curry reddede Golden State Warriors i sjette semifinalekamp og dermed skal klubben møde Oklahoma City i et syvende og afgørende opgør (Foto: AP)
Stephen Curry reddede Golden State Warriors i sjette semifinalekamp og dermed skal klubben møde Oklahoma City i et syvende og afgørende opgør (Foto: AP)

Golden State Warriors er fortsat med i kampen om at blive NBA-mestre, efter at holdet fra Californien lørdag vandt ude over Oklahoma City i den sjette semifinalekamp.

Sejren på 108-101 var absolut nødvendig for Warriors, der eller ville være færdige i årets slutspil.

Men takket være især Klay Thompson og Stephen Curry har holdet fortsat mulighed for at gentage sidste års triumf i NBA.

Den 23-årige Dejean-Jones var en lovende shooting guard for New Orleans Pelicans. Foto: AP/Tyler Kaufman Anden sport Sparkede døren ind til forkert lejlighed: Ung NBA-spiller dræbt af skud

Thompson scorede hele 41 point, hvilket han aldrig tidligere har gjort i en slutspilskamp. Stephen Curry, der for nylig blev kåret til NBA's mest værdifulde spiller, stod for 29 point foruden ni assist og ti rebounds.

Golden State Warriors var bagud med otte point før fjerde og afgørende quarter. Men den sidste fjerdedel af kampen blev vundet klart af Warriors med 27-12, hvilket var nok til den samlede sejr.

Stillingen er dermed 3-3 i kampe, og semifinaleserien skal afgøres i en syvende og afgørende kamp mandag i Oakland, hvor Golden State har hjemmebane.

Vinderen af denne kamp skal møde Cleveland Cavaliers og superstjernen LeBron James i finaleserien, hvor første kamp spilles allerede torsdag.

LeBron James og Cleveland Cavaliers er i NBA-finalen for anden sæson i træk. (Arkivfoto: AP) Anden sport Superstjernen gør det igen: LeBron og Cleveland i ny NBA-finale

0 kommentarer
Vis kommentarer