Annonce:
Annonce:

Grusom tragedie: Stjerne blev kun 25 år

Den newzealandske rugbystjerne Sean Wainui er død som følge af en trafikulykke. Han blev bare 25 år

Den nu afdøde Sean Wainui (tv.) var kendt som et stort aktiv i newzealandsk rugby. Han var noteret for 10 landskampe. Foto: Darryl Dyck/Ritzau Scanpix
Den nu afdøde Sean Wainui (tv.) var kendt som et stort aktiv i newzealandsk rugby. Han var noteret for 10 landskampe. Foto: Darryl Dyck/Ritzau Scanpix
Annonce:

Rugbysporten i New Zealand er ramt en grusom tragedie. En af landets bedste i nationaldisciplinen er død i en alder af bare 25 år.

Sean Wainui forulykkede i sin bil mandag, og hans liv stod ikke til at redde. Det skriver flere internationale medier, heriblandt CNN.

Den afdøde stjerne var en etableret og højt anerkendt profil i den hjemlige liga, ligesom han havde opnået ti optrædener for 'all blacks', som det legendariske newzealandske landshold kaldes.

Wainui efterlader sig kone og to børn, som midt i meningsløsheden modtager støtte og tanker fra det newzealandske rugbyforbund, der er i chok over det pludselige tab.

Det fremgår af en pressemeddelelse, hvor både direktør i forbundet, Mark Robinson, og landstræneren Clayton McMillan udtaler sig.

Annonce:

- Vores tanker er hos Sean og hans whānau (familie, red.), særligt Paige, Kawariki og Arahia (konen og de to børn, red.), og vi giver dem vores fulde støtte i denne svære tid. Vi ved, at Seans død er et hårdt slag for alle, der er involveret i rugby, lyder det fra Mark Robinson.

Og der er ingen tvivl om, at Wainui har efterladt enorme såvel som positive aftryk på de hold, han repræsenterede gennem den alt for korte karriere. Både på klub- og landsplan vil hans fremtidige fravær være en hård bet, fortæller landstræner Clayton McMillan,

- Sean var et utrolig talentfuldt individ og blev anset for at besidde en stor mængde mana (karisma og stolthed, red.) hos sine holdkammerater og i hele rugbymiljøet. Han var indbegrebet af alt, du kunne ønske i en spiller, siger McMillan.

- Han vil blive husket for at være en passioneret, hårdtarbejdende og ærekær Māori (newzealænder, red.), der var en exceptionel spiller, men endnu vigtigere en far og en ægtemand, lyder det fra landstræneren.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne beholder altid deres løn og privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: