Hjerteskærende øjeblik: Her får han øje på sin mor

Miami Heat-spilleren Chris Silva fik sig en gedigen overraskelse op til NBA-kampen mod Indiana Pacers

Chris Silva (30) i aktion for Miami. Foto: Nicole Sweet/Ritzau Scanpix
Chris Silva (30) i aktion for Miami. Foto: Nicole Sweet/Ritzau Scanpix

Det var de helt store følelser, der var på spil før NBA-kampen mellem Miami Heat og Indiana Pacers fredag aften amerikansk tid.

Særligt for den 23-årige Miami-spiller Chris Silva.

I anledningen af den søde juletid havde NBA nemlig arrangeret en helt særlig overraskelse for basketspilleren med de gabonesiske rødder.

Han blev genforenet med sin mor for første gang i tre år.

Mor Carine Minkoue Obame var rejst de 10.100 km fra Gabon for at se sin søn spille i USA for første gang.

Ingen fra Silvas familie har set ham på banen - hverken i college eller i NBA, idet sønnen flyttede fra Gabon som 16-årig for at forfølge basketkarrieren.

Moderens tilstedeværelse blev afsløret for en intetanende Chris Silva inden kampen mod Pacers, og så fik følelserne ellers frit spil:

Chris Silva kom ikke selv i aktion mod Pacers, men han kunne alligevel glæde sig over, at Heat tog sejren i slutsekunderne efter en nervepirrende affære.

Mor Carine Minkoue Obame får endnu en mulighed for at se sønnen spille, da hun bliver i USA til kampen mod Philadelphia 76'ers.

Chris Silva har spillet 25 kampe denne sæson for Miami og har i gennemsnit lavet 3,8 point og 3,6 rebounds.

Karrierens sidste kamp. Dennis Ceylan endte med at rode rundt på gulvet til stævnet i Struer. Knap et år efter tager han handskerne på igen. Foto: René Schütze Sport og Spil Ramte muren efter karrierestop: Overvejede selvmord

Jeg er meget underholdende og vild i min boksestil. Jeg bokser med alt, hvad jeg har. Det stammer helt sikkert fra min opvækst. Det har gjort mig til den, jeg er, siger Ditlev Rossing. Foto: Anthon Unger Sport og Spil Palle-bokserens vilde fortid: Blev smidt på gaden som 15-årig

Musthapha Bundu har været brandvarm for AGF dette efterår. Men der er allerede bud efter den lynhurtige kantspiller fra udlandet. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix Sport og Spil Kæmpe transfer-overblik: Sådan skal AGF og OB handle

43 kommentarer
Vis kommentarer