Ikonisk klub mister superstjernen

New York Knicks har i mange år præsteret under niveau i NBA, men nu er imperiet for alvor sat på prøve. De ligger sidst i ligaen, og holdets største stjerne, Kristaps Porzingis, er skiftet til Dallas

Porzingis (th) er højere end de fleste. Foto: Ritzau Scanpix
Porzingis (th) er højere end de fleste. Foto: Ritzau Scanpix

New York Knicks' allerstørste stjerne, Kristaps Porzingis, er fortid i NBA-klubben, efter at han er skiftet til Dallas Mavericks.

Den 2,21 høje center-spiller ryger den ene vej sammen med Trey Burke, Tim Hardaway Jr. og Courtney Lee, mens brølstærke DeAndre Jordan, dunk-fænomenet Dennis Smith Jr., Wesley Matthews samt to førsterundevalg i fremtidige drafts skal til New York.

Porzingis' kontrakt udløber allerede til sommer, hvor det forventes, at han bliver hængende i Dallas, der blandt andet har den tyske legende Dirk Nowitzki på holdkortet.

Ifølge NBA.com har den langlemmede lette længe været utilfreds med tilværelsen hos Knicks, hvorfor han og hans bror, Janis, der også fungerer som spillerens agent, har lagt tryk på at få skiftet gennemført.

Stevnsgade Basketball har et professionelt hold. Foto: Ritzau Scanpix Anden sport Dansk sportsklub snød med skattekroner: Pengene er væk

Blandt andet har de været utilfredse med holdets elendige formkurve, der i skrivende stund placerer dem som det dårligste NBA-hold, dysfunktionalitet på holdet og en organisation, de ikke ser som holdbar.

Porzingis eller 'Enhjørningen', som han også kaldes grundet kombinationen af sin specielle statur og evner med bolden, har været skadet det meste af sæsonen, efter han rev sin akilleshæl over.

Med skiftet bliver han holdkammerat med rookie-sensationen Luka Doncic. De to hilste på hinanden torsdag nat. Første gang som holdkammerater:

Med skiftet får Knicks til gengæld størrelse fra DeAndre Jordan og flair fra Dennis Smith Jr., der har gjort sig selv til en populær herre i ligaen, da han dunker bedre end de fleste.  

Enes Kanter (tv) i aktion for New York Knicks. Foto: AP Anden sport Stjerne frygtede at blive dræbt: Nu er han efterlyst

Sport på vrangen Godnat og sov godt: Her slår spiller sig selv ud

Lebron James spiller til dagligt i Los Angeles Lakers. Foto: AP Anden sport Slår galophest: Her er årets mandlige atlet

1 kommentar
Vis kommentarer