Jokede med corona: Nu er holdkammerat smittet!

Basketballspilleren Rudy Gobert fra Utah Jazz er smittet med coronavirus og netop skyld i, at NBA har indstillet ligaen. Nu er en anden spiller fra samme hold konstateret smittet

Rudy Gobert er ikke bare selv testet poistiv for corona. Han nåede at gøre tykt grin med virussen to dage inden, nyheden om hans smitte blev breaket. Video: AP/KUTV

Allerede få timer efter at NBA bekræftede, at Rudy Gobert fra Utah Jazz var blevet testet positiv for corona, skrev det amerikanske sportsmedie ESPN, at endnu en spiller er testet positiv for virussen.

Det drejer sig som holdkammeraten Donovan Mitchell. Det bekræfter Utah Jazz i en officiel udtalelse.

Ifølge en journalist fra ESPN fortæller flere spillere fra Utah Jazz , at Rudy Gobert har opført sig meget 'uforsigtigt' i holdets omklædningsrum i den seneste uge.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Nyheden om Rudy Gobert blev breaket, da Utah Jazz-holdet var kommet ind på banen for at varme op til kampen mod Oklahoma City Thunder onsdag aften.

Kort før kampen skulle begynde, blev spillerne dog sendt tilbage i omklædningsrummene, og derefter gik politiet i gang med at tømme arenaen for tilskuere.

Ifølge NBA befandt Rudy Gobert sig ikke i arenaen før kampstart.

Men hvad der nok gør situationen endnu værre, er, at Gobert bevidst rørte ved alle mikrofoner og båndoptagere på en pressekonference, der blev afholdt mandag.

Her insisterede den 27-årige franskmand på, at der ikke var noget at bekymre sig om, og han lavede endda jokes om coronavirussen.

Nyheden om den smittede Rudy Gobert og hans manglende hensyntagen har fået flere amerikanere til tasterne på sociale medier. Her skriver flere blandt andet, at de ønsker ham fængslet og smidt ud af landet.

Tilsyneladende har den skødesløse NBA-stjerne dog fortrudt sin tankeløse adfærd. Således siger han nu undskyld i et opslag på Instagram.

 

- Jeg vil gerne undskylde offentligt til alle de mennesker, jeg har bragt i fare. Da det skete, anede jeg ikke, at jeg var smittet. Jeg var uforsigtig og har ingen undskyldning. Jeg håber, at min historie kan advare andre, og få alle til at tage dette alvorligt, skriver den slukørede basketprofil.

Corona udsætter CL-brag

Schmeichels klub også ramt

Superstjerne nægter: Vil ikke spille for tomme tribuner