Annonce:
Annonce:

Kæmpe fadæse: Taber på helt vanvittig detalje

Argentina fyrer træner efter kæmpe fadæse

Argentina sjuskede både på den ene og anden måde ved først at møde frem i de forkerte trøjer og derefter alt for længe om skifte. Se de kaotiske scener her. Video: Panm Sports
Annonce:

Der var ingen kære mor, da Argentina basketballdamer mistede mulighed at gøre de argentinske mænd kunststykket efter og vinde Pan-Am-mesterskabet.

Damerne tabte på skrivebordet med 0-20 til Colombia, fordi kvinderne fra pampassen trods et kvarter til rådighed ikke fik skiftet fra mørkeblå trøjer til hvide trøjer indenfor tidsgrænsen.

Da Argentinas damer vendte tilbage og fik beskeden om, at tiden var udløbet og kampen tabt, brød flere af spillerne sammen i gråd.

Samtidigt kostede det langsommelige trøjeskifte landstræner Herman Amaya her og nu jobbet sammen med en af lederne, Karina Rodriquez.

Skrivebordsnederlaget ved Pan-Am mesterskabet i Lima, Peru gjorde, at Argentina måtte nøjes med at spille om 5. pladsen mod Canada.

Formentligt var det ingen trøst, at Argentina vandt kampen med 59-54.

Annonce:

Vinder blev Brasilien, som i finalen slog USA med 79-73, mens Puerto Rico slog Colombia i kampen om tredjepladsen.

Argentina spillede i blåt i åbningskampen ved Pan-Am-mesterskaberne mod storfavoritterne USA, som endte ud i et knebent nederlag (Foto: Ritzau/Scanpix)
Argentina spillede i blåt i åbningskampen ved Pan-Am-mesterskaberne mod storfavoritterne USA, som endte ud i et knebent nederlag (Foto: Ritzau/Scanpix)
 

Det var på grund af ren og skær sjusk, at Argentina blev dømt som 'taber'.

Argentina var mødt op med et sæt marineblåtrøjer, men da Colombia ligeledes kom med mørkeblå trøjer og var opført som 'hjemmebanehold', skulle Argentina i følge reglerne skifte til de hvide udebanetrøjer.

Hvorfor det tog så lang tid, meldte historien ikke noget om, men den nu forhenværende træner Herman Amaya har taget det fulde ansvar for fadæsen, som har rystet Argentina.

Efter fodboldstjernernes fiasko i Copa America var Argentina blevet grebet af basketballfeber på grund  af mændene triumf i den mandlige udgave af Pan-Am-mesterskaberne.

- Jeg har oplevet det mest 'triste' øjeblik i karrieren, lød det fra den nu forhenværende landstræner.

Mark O. Madsen indgår historisk samarbejde

Husker du kysse-billedet fra VM? Nu gør de op med tabu

Annonce:

Bizar doping-prøve: Han er gravid!

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: