Kæmpe slåskamp: Her får han baseball-bank

Otte spiller blev sendt tidligt i bad, da Rangers og Blue Jays mødtes i den amerikanske baseball-liga. Se den vanvittige slåskamp her

Se den vilde slåskamp her (Video: SNTV/AP)

Det er langt fra for sjov, når der bliver spillet baseball i USA, og det kom der et ualmindeligt godt bevis på, da Texas Rangers tog imod Toronto Blue Jays i seriens sidste kamp.

Her kogte det fuldstændig over, og hele otte spillere blev vist ud efter en kæmpemæssig slåskamp, der brød ud i ottende inning. Dommerne måtte efterfølgende bruge 10 minutter på at genetablere ro og orden.

Det hele startede med et såkaldt 'slide' mod anden base af Bautista, hvor han var lige ved at nedlægge modstanderen Rougned Odor, som stod på basen for at lukke den. 'Slidet' fik Odor til at tænde helt af, og han ramte Bautista med en orden kæberasler. Herefter forlod samtlige spillere bænkene, og så startede der en enorm slåskamp.

SE DET VANVITTIGE MASSESLAGSMÅL ØVERST 

- Jeg var overrasket, men det er også den ene grund til, at han fik ramt mig så godt. Han ramte mig hårdt, det må jeg give ham, men man skal være en lidt større fyr for at få mig i gulvet, sagde Bautista ifølge ESPN efter kampen.

Slåskampens anden hovedperson, Odor, stillede ikke op til interview efter kampen.

Konflikten har ulmet siden sidste år, hvor Jose Bautista lavede en homerun og smed med batten på dramatisk vis, hvilket på ingen måde er velset i baseball.

Engelsk fodbold Voldsom video: Fans i slagsmål før semifinale-brag

1 af 2 
2 af 2 
12 kommentarer
Vis kommentarer