LeBron James: Nederlaget gør ondt på mig

Cleveland Cavaliers-topscorer LeBron James var bitter over finalenederlaget til Golden State Warriors

Skuffelsen var stor hos basket-stjernen (Foto: AP)
Skuffelsen var stor hos basket-stjernen (Foto: AP)

Med næsten 36 point per kamp i NBA-finalerne mod Golden State Warriors gjorde basketballstjernen LeBron James sit ypperste for at vinde NBA-finalerne.

Men det var ikke nok. Golden State Warriors vandt natten til onsdag dansk tid den afgørende kamp med 105-97 og slog Cleveland Cavaliers med 4-2 i kampe.

- Når man taber, gør det ondt og er smertefuldt. Og det gør ondt på mig at vide, at jeg kunne have gjort det bedre og mere og bare ydet en lidt større indsats for at få os forbi bumpet på vejen.

- Men det var bare ikke vores dag, siger LeBron James ifølge nyhedsbureauet Reuters.

LeBron James præsterede helt præcist at lave 35.8 point, 13.3 rebounds og 8.8 assist i gennemsnit i de seks finalekampe.

Anden sport LeBron James misser NBA-trofæ efter ny Golden State-sejr

Golden State Warriors havde dog flere strenge at spille på, og især Andre Iguodala og Stephen Curry viste flot spil i de afgørende kampe. Begge lavede 25 point, mens LeBron James blev holdt nede på 32 point i nattens afgørende kamp.

- Jeg har set det på tv så mange gange. Jeg har drømt om, hvordan det måtte være at sprøjte champagne på sig selv.

- Og da det øjeblik opstod, hvor jeg holdt trofæet, og champagne drev ned ad mit ansigt, så sank det ind, at dette er virkeligt. Det var den bedste champagne, jeg har fået i mit liv, siger Curry.

30-årige LeBron James kan trøste sig med, at han blev den yngste nogensinde til at have lavet 5000 point i NBA-slutspillet, hvilket kun Michael Jordan, Kobe Bryant, Tim Duncan, Shaquille O'Neal og Kareem Abdul-Jabbar har gjort før ham.

0 kommentarer
Vis kommentarer