LeBron James spiller Cleveland et skridt nærmere NBA-finale

Cleveland Cavaliers fik udlignet til 2-2 i semifinaleserien mod Boston Celtics. LeBron James scorede 44 point

LeBron James i aktion. Foto: Chuck Burton/AP
LeBron James i aktion. Foto: Chuck Burton/AP

Cleveland Cavaliers besejrede natten til tirsdag dansk tid Boston Celtics med 111-102 på hjemmebane i NBA's semifinaler.

Dermed udligner holdet til 2-2 i serien, hvor der spilles bedst af syv kampe.

Den 33-årige superstjerne LeBron James var endnu en gang i særklasse, da han førte Cleveland til sejren med 44 point. Det er sjette gang i dette års slutspil, at LeBron James scorer 40 point eller mere i et opgør.

Det har ingen formået, siden Allen Iverson gjorde det tilbage i 2001.

- Jeg har lagt rigtig meget arbejde i det her, siger LeBron James til ESPN's journalist efter sejren i Quicken Loans Arena.

Siden midten af første quarter var Cavaliers relativt komfortabelt foran hele kampen. Ud over James' 44 point bidrog Kyle Korver med 14 point, mens Tristan Thompson og George Hill hver scorede 13 point.

Hos Boston Celtics blev Jaylen Brown topscorer med 25 point.

Turen går nu tilbage til Boston, hvor femte kamp spilles natten til torsdag. Her er Celtics indtil videre ubesejret i slutspillet.

- Der er ingen kærlighed der, hvis man ikke har en grøn trøje på. De spiller med ekstremt meget selvtillid. Men hvis vi spiller, ligesom vi har gjort i kamp tre og fire, så tror jeg, vi har en god chance, siger LeBron James.

Sjette kamp mellem de to mandskaber spilles i Cleveland, mens Boston har fordelen af at lægge hus til en potentielt syvende og afgørende kamp.

Vinderen af de to holds semifinaleserie møder enten de forsvarende mestre fra Golden State Warriors eller Houston Rockets i finalen.

Sport og Spil Ligaen der rystede hele verden: Skandalernes holdeplads

Foto: imago sport/All Over Press Sport og Spil De festligste løb i F1-kalenderen

Hakan Şükür i bageriet. Foto: Jason Henry/The New York Times Sport og Spil Fodboldlegende og nationalhelt måtte flygte fra landet: Nu sælger han kaffe i USA

0 kommentarer
Vis kommentarer