Annonce:
Annonce:

Led største nederlag i ligaens historie: Så kontant var trænerens reaktion

- Det var nok ikke den bedste præstation, vi har leveret i år. Sidste quarter bliver helt ligegyldig, siger Randers-tæner Morten Hansen efter historisk ydmygelse

Randers Cimbria blev mandag pryglet af Bakken Bears i det, der endte med at blive et historisk stort nederlag på 122-44. (Foto: Flemming Krogh)
Randers Cimbria blev mandag pryglet af Bakken Bears i det, der endte med at blive et historisk stort nederlag på 122-44. (Foto: Flemming Krogh)
Annonce:

Det er ikke altid sjovt at sætte rekorder. I hvert fald ikke hvis man er på det tabende hold i kamp, der ender med at blive historisk på grund af nederlagets størrelse.

Men det er den barske realitet for Randers Cimbria, der mandag aften tabte med 122-44 til Bakken Bears i den bedste danske basketrække. En margin, der aldrig er set større i ligaens historie.

Specielt sidste fjerdedel af kampen udviklede sig til en resultatmæssig øretæve til gæsterne, der i denne del af opgøret blot formåede at lave tre point. Alt imens hamrede værterne fra Aarhus derudad og noterede sig for 34.

Randers-træner Morten V. Hansen havde dog kastet håndklædet i ringen, længe før slutsignalet lød. Han kunne blot se til fra sidelinjen, mens hans hold blev splittet ad.

Annonce:

- Det var nok ikke den bedste præstation, vi har leveret i år. Sidste quarter bliver helt ligegyldig. Man er pisseligeglad, og det går kun ud på at komme væk derfra og undgå skader. siger Hansen til Ekstra Bladet.

Vild rekord: Dansk baskethold bag historisk ydmygelse

Heller ikke sidstnævnte projekt lykkedes dog på en aften, som Randers-træneren gerne sender i glemmebogen hurtigst muligt. Hansen måtte således se sit mandskab blive decimeret mod slutningen af affæren.

- Vi giver det et skud i pausen i forsøget på at få det vendt, men det lykkedes ikke. Derefter fiser det ud, og en af vores spillere får en skade, så vi må tage bænken (udskiftere, red.) mere i brug, siger Hansen.

Men hvor det blev en fuser for Randers, blev det til gengæld en fest for Bakken Bears, der blev ved med at trykke på og altså også endte med at sætte aftryk i historiebøgerne takket være sejren på 78 point.

Annonce:

- Jeg tror først, at det var i morges (tirsdag, red.), at jeg fandt ud af, der var tale om en rekord. Det er ikke noget, jeg har tænkt over. Egentlig er jeg også ligeglad, siger Morten Hansen.

Bakken og Stevnsgade vinder basketpokaler

Træneren står foran lidt af en test, da han og Randers-spillerne skal forsøge at komme op på hesten igen allerede torsdag aften, hvor en ny udfordring venter i ligaen.

- Jeg har en opgave, jeg skal løse, og det er det, jeg tænker på. Vi har en kamp mod topholdet Horsens og skal se frem mod den. Vi kan ikke ændre på det, der er sket, fortæller Hansen.

- Hvordan får man som træner lige rejst sine spillere efter sådan et nederlag?

- Det har jeg en idé om, men den skal ikke ud lige nu, siger Hansen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Ekstra Bladet vil opfordre Jakob Ellemann til at holde sine løfter

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: