Legende i ny skandale: Anklaget for tyveri

Dennis Rodman er havnet i fedtefadet endnu en gang, efter at basket-legenden er blevet anklaget for at have lidt for lange fingre

Her ser man angiveligt Dennis Rodman komme ind i butikken. Video: Vibes Hot Yoga

Basketball-legenden Dennis Rodman har alle dage været en farverig og kontroversiel skikkelse.

Han er ikke mindre kontroversiel nu, hvor han er blevet anklaget for at stjæle merchandise og krystaller fra et eksklusivt yoga-studie i Newport Beach i udkanten af Los Angeles.

Samlet skulle han have stjålet for mere end 23.000 kroner heriblandt en stor mængde af den billige krystal ametyst, der er populær i yoga-kredse.

Ali Shah, der er indehaver af yoga-studiet, fortæller ifølge Los Angeles Times, at han så det hele udfolde sig på overvågningskameraet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Dennis Rodman og et par store tasker. Foto: AP Andy Wong
Dennis Rodman og et par store tasker. Foto: AP Andy Wong
 

Caroline Wozniacki ryster champagneflasken efter sin grand slam i Australien. Men også finansielt har hun kunnet lade propperne springe. Foto: AP Sport og Spil Her er Danmarks bedst betalte sportsstjerner: Caroline rammer 100 millioner!

- Det er klart som dagslyset, siger han med henvisning til tyveriet, mens han uddyber, at han af flere omgange så Rodman og tidligere medarbejdere af yoga-studiet komme ind i butikken.

Men spørger man hovedpersonen selv, fik han tingene gratis.

- De gav os selv tøjet. ’Dennis, tag hvad du vil have’. Så sagde jeg: 'Ok, fedt'., siger Rodman om hændelsen.

Politiet i området bekræfter, at der lige nu er gang i en efterforskning, men at der ikke er blevet anholdt nogen i sagen om Rodman, tøjet og krystallerne.

Det er ikke første gang, at Dennis Rodman har problemer med at holde sig på den rigtige side af loven:

Se også: 56-årig megastjerne knaldet af politiet - igen!

Derudover er han også en populær skikkelse i Nordkorea:

Se også: NBA-stjerne vender tilbage til Nordkorea

Dennis Rodman kunne kalde sig NBA-mester hele fem gange og spillede blandt andet sammen med Michael Jordan i Chicago Bulls.

Siden sit karrierestop i 2006 er han blevet en mediedarling i USA og har udviklet et nært venskab med det nordkoreanske styre - han har således offentligt kaldt landets leder Kim Jong-un for 'en ven for livet'.

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere