MMA-bøddel tjener kassen på Rousey-revanche

Ronday Rouseys overkvinde Holly Holm kan se frem til en kæmpe million-check i tilfælde af en revanchekamp

Den nykronede MMA-dronning i bantamvægt i UFC, Holly Holm, kan se frem til rigtig mange millioner, hvis hun lader detroniserede Ronda Rousey få revanche. (Foto: AP/Andy Brownbill)
Den nykronede MMA-dronning i bantamvægt i UFC, Holly Holm, kan se frem til rigtig mange millioner, hvis hun lader detroniserede Ronda Rousey få revanche. (Foto: AP/Andy Brownbill)

Mod alle tænkelige odds tæskede undertippede Holly Holm MMA-monstret Ronda Rousey flad som en amerikansk pandekage, da de mødtes midt i november.

Men selv om Rousey er så medtaget i mundtøjet, at hun efter eget udsagn ikke kan spise et blødkogt æg, tales der allerede om en revanchekamp mellem de to kamphøns.

Altså, hvis hammeren Holm ønsker det. Og mon ikke den nye UFC-mester i bantamvægt er klar på endnu en kinddans i det sekskantede bur, når hun kigger på den massive million-check, hun muligvis kan se frem til.

Ronda Rousey fik en særdeles hård medfart af Holly Holm. (Foto: AP) MMA Smadret Ronda Rousey: Jeg kan ikke spise et æble

For ifølge MMA-kommentatoren Joe Rogan vil Holm få hele 47 millioner kroner lige ned i kamp-shortsene for et nyt møde med Rousey. Det skriver norske VG.

Der gisnes om en et nyt brag den 9. juli ved UFC 200 i Las Vegas, hvor Rousey får mulighed for at generobre sin titel. Men så lang tid mener Rogan ikke, at 34-årige Holm vil vente på at komme i kamp igen.

- Hun ønsker ikke at vente. Hun vil fortsætte som aktiv, og økonomisk er det et smart træk, for hun kommer til at tjene mange penge på nye kampe.

Foto: AP MMA Topchefer enige: MMA-dronningen skal have hævn

Både MMA-organisationen UFC og fans verden over drømmer om en 'Holm vs. Rousey part II'. Og det kan ifølge Holm selv sagtens blive en mulighed. Men inden en sandsynlig revanche i juli agter Holm at træde ind i buret igen, hvis en anden udfordrer melder sig.

- Otte måneder er lang tid mellem to kampe, og jeg vil ikke vente så længe, sagde Holm ifølge VG i weekenden, da hun overværede MMA-titelbraget i fjervægt mellem Conor McGregor og José Aldo. Et opgør, McGregor havde vundet efter 13 sekunder.   

Den næste modstander, der meget vel kan få Holms hårde vristspark at føle, er Miesha Tate. En kvinde, som har tabt fem kampe og vundet 17. Det er sikkert en fin forret for den amerikanske mester, inden Michelin-hovedretten Rousey muligvis venter i juli.

Ifølge VG ønsker UFC-præsidenten, Dana White, dog, at Holms næste modstander bliver Rousey.

10 kommentarer
Vis kommentarer