NBA's bedste sat på plads af USA

USA vandt lørdag ved VM med 69-53 over Grækenland, der har NBA-stjernen Giannis Antetokounmpo på holdet.

Giannis Antetokounmpo og Grækenland er færdige ved VM. Foto: Athit Perawongmetha/Reuters/Ritzau Scanpix
Giannis Antetokounmpo og Grækenland er færdige ved VM. Foto: Athit Perawongmetha/Reuters/Ritzau Scanpix

USA's basketball-landshold stod lørdag eftermiddag dansk tid over for Grækenland og ikke mindst Giannis Antetokounmpo ved VM i Kina.

Men den 24-årige græker, der blev kåret til den bedste spiller i den forgangne sæson i verdens bedste basketball-liga, NBA, kunne ikke stille noget op mod basketballens stormagt.

Amerikanerne vandt med 69-53 og er klar til kvartfinalen.

I kampen, der blev spillet foran 12.000 tilskuere i byen Shenzhen i det sydlige Kina, satte USA's landstræner Gregg Popovich konstant to til tre spillere op på Antetokounmpo.

Det var tydeligt, at mantraet var, at skulle Grækenland stoppes, så skulle Antetokounmpo stoppes, og det lykkedes og gav USA den fjerde sejr af fire mulige ved VM.

På trods af den massive opmærksomhed lykkedes det dog alligevel den stærke græker at lave 15 point og 13 rebounds, og han var dermed Grækenlands bedste.

Den bedste på det amerikanske mandskab var Kemba Walker, der lavede 15 point, seks assister og fire rebounds.

USA, der er uden profiler som LeBron James, Kawhi Leonard, Stephen Curry, James Harden, Anthony Davis og Russell Westbrook, skal mandag op mod Brasilien i endnu en gruppekamp, men er allerede sikret en plads i kvartfinalen.

De kinesiske spillere forlader slukøret kampen og VM-turneringen. Foto: AFP/Ritzau Scanpix Anden sport Kinas værter flopper og ryger ud af basket-VM

Den amerikanske basketballspiller DeMarcus Cousins er havnet i lidt af en uheldig sag. Foto: Jewel Samad/Ritzau Scanpix Anden sport Superstjerne efterlyst: Truede ekskæreste på livet

Jonathan Adou gik bort natten til tirsdag. Foto: Værløse Basketball Klub Anden sport Tragisk! Dansk U18-landsholdsspiller omkommet

Rafael Nadal og Maria Francisca Perelló vil afholde et dyrt bryllup. Foto: Francois Lenoir/Ritzau Scanpix Tennis Vanvid! Så dyrt bliver stjernens bryllup

0 kommentarer
Vis kommentarer