Annonce:
Annonce:

Nøgne sportsstjerner: Derfor smider vi tøjet

En håndfuld amerikanske sportsstjerner optræder på forsiden af ESPN's The Magazine

Et udpluk af de sportsstjerner, der har prydet ESPN's forsider de seneste par år. (Foto: ESPN)
Et udpluk af de sportsstjerner, der har prydet ESPN's forsider de seneste par år. (Foto: ESPN)
Annonce:

- Det er vigtigt at vise dine sårbare sider. Jeg er stolt af min krop. Jeg er stolt af min sport. Jeg er stolt af at være en kvindelig atlet. At være nøgen er bare endnu et aspekt af det. Det er virkeligt. Det er råt. Det er ærligt.

Sådan siger Ali Krieger.

Hun er fodboldspiller og så god til det, at hun er en del af det amerikanske landshold, der for få dage siden vandt verdensmesterskabet med 5-2 over Japan i finalen.

Og Krieger er mere end det.

Hun er en af syv amerikanske sportsnavne, der poserer i ESPN The Magaszine's syvende udgave af Body Issue, der kom på gaden mandag.

Nogle af billederne kan du se i galleriet over artiklen - resten kan du se her

Fælles for dem - udover statsborgerskabet og det faktum, at de er dødhamrende gode til deres sportsgren er, at de er nøgne på billederne.

Annonce:

Det tæller Bryce Harper fra Washington Nationals (baseball), Amanda Bingson (hammerkast), Chantae McMillan (syvkamp), Kevin Love fra Cleveland Cavaliers (basketball), Natalie Coughlin (svømning) og wide receiver for NFL-holdet New York Giants Odell Beckham Jr.

Body Issue er en årligt tilbagevendende forside (i år i syv forskellige udgaver), der skal ses som et modstykke til Sports Illustrateds Swimsuit Issue.

De første eksemplarer blev langet over disken i 2009, hvor Serena Williams var blandt de stjerner, der optrådte uden en trevl på kroppen.

Blandt de udøvere, der siden har prydet forsiderne er basketballspilleren Dwight Howard, footballstjernen Adrian Peterson, svømmerne Michael Phelps og Ryan Lochte, bokserne Manny Pacquiao og Bernard Hopkins, fodboldmålmændene Tim Howard og Hope Solo, tennisspillerne Vera Zvonareva, Venus Williams og Daniela Hantuchova.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: