Nu smider hun tøjet

Surferen Lakey Peterson har kastet sig i bølgen blå - uden badetøj eller våddragt

Peterson i sit rette element. Foto: Steve Robertson/ ASP Handout / AP
Peterson i sit rette element. Foto: Steve Robertson/ ASP Handout / AP

Hun har lavet tricks på surfboardet, som ingen andre kvinder har udført før, og hun har i den grad sat sit præg på surferverdenen.

Nu fortsætter amerikanske Lakey Peterson sin færd, hvor hun forsøger at give kvinder og piger selvtillid nok til at prøve deres grænser af - og være tilpasse i deres krop ikke mindst.

Den 24-årige sportsstjerne fra Californien optræder i ESPN's Body Issue, som er en hyldest til de toptrænede kroppe, som sportsfolk kan fremvise.

- Jeg vil bare give mere kraft til kvinder og piger, så de kan være stolte af deres kroppe og dem de er. De skal føle sig smukke og stærke, siger hun til ESPN.

Hun mener, at surfere er gode forbilleder i forhold til en sund krop.

- Når man ser på surfere, så virker det altid til, at alle ser sunde, trimmede og trænede ud over hele kroppen. Det taler for sig selv, synes jeg, i forhold til, at man bruger hele kroppen.

Ved OL i Tokyo i 2020 vil surfing for første gang være en del af programmet.

Cambage i et møde med dronning Elizabeth. Foto: Andrew Meares/AP/Ritzau Scanpix Anden sport Tårnhøj sportsstjerne helt nøgen: Elsker hele min krop

VM i Frankrig blev et langt triumftog for Kelley O'Hara og resten af amerikanerne. Foto: Bernadett Szabo/Reuters/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Verdensmester uden en trevl: Stolt af min røv

Foto: Ernst van Norde Fodbold Kække Marcondes: Vil du vædde, Bendtner?

29 kommentarer
Vis kommentarer