Populær TV 2-vært stopper: Vi har for lidt fodbold

TV 2 Sporten siger farvel til Heidi Frederikke Sigdal, der savner tid med sin familie

Heidi Frederikke Sigdal har været ansat på TV 2 Sporten siden 2006 og har dækket flere slutrunder for stationen. Nu er det slut. (Arkivfoto: Tariq Mikkel Khan)
Heidi Frederikke Sigdal har været ansat på TV 2 Sporten siden 2006 og har dækket flere slutrunder for stationen. Nu er det slut. (Arkivfoto: Tariq Mikkel Khan)

Fra 1. april må TV 2's seere belave sig på at måtte undvære sportsværten Heidi Frederikke Sigdal på skærmen.

Mandag siger hun til TV 2's hjemmside, at det efter ni års ansættelse er slut.

Hun har sagt op.

Og det er der flere grunde til.

- Jeg har to små børn og en familie, der har undværet mig i mange af deres vågne timer, fordi jeg har arbejdet med skæve arbejdstider i ni år. Og jeg har undværet dem. Når det alligevel har hængt sammen, er det fordi, jeg har været så privilegeret at få lov til at gå i dybden med den sportsgren, som betyder allermest for mig - nemlig fodbolden.

Det rigtige tidspunkt
- Og jeg har været en del af det, jeg vil kalde Danmarks bedste landsholdsredaktion i hele min ansættelse på TV 2 SPORT. I dag er det dog andre rettigheder, der gør TV 2 SPORT til en kæmpe succes. Og fodbolden fylder ikke længere så meget på vores platforme. Derfor er det også det rigtige tidspunkt for mig at overlade banen til andre, siger hun.

I skrivende stund er der ud over mere tid med børnene ikke lagt planer for fremtiden.

Jeg har taget en meget stor beslutning. En meget svær beslutning. Men også en meget rigtig beslutning. Kort før nytår valgte jeg at sige mit job op som vært på TV 2 Sporten. Det har krævet lange og meget seriøse overvejelser. Men i løbet af december landede følelsen helt rigtigt i maven. TV 2 SPORT er en ganske særlig størrelse. Den bedste arbejdsplads, jeg kan forestille mig. Det er derfor også med stor vemod, at jeg har besluttet, at jeg ikke længere skal være en del af dette fantastiske hold af mennesker, som jeg holder så meget af. Det har været et kæmpe privilegium for at mig at få lov til at være ombord på et af branchens mest søstærke skibe. Jeg er så ydmyg over alle de oplevelser, jeg har fået. Alle de fantastisk dygtige og dedikerede mennesker, jeg har haft glæden af at arbejde sammen med og lære af. Det har været en gave som journalist. Jeg forlader en redaktion med en enorm dynamik, stor professionalisme og medmenneskelighed. Og jeg kan kun sige tak for det hele. Når jeg så alligevel vælger at gøre det, er der jo også en grund. Jeg har to små børn og en familie, der har undværet mig i mange af deres vågne timer, fordi jeg har arbejdet med skæve arbejdstider i ni år. Og jeg har undværet dem. Når det alligevel har hængt sammen, er det fordi, jeg har været så privilegeret at få lov til at gå i dybden med den sportsgren, som betyder allermest for mig – nemlig fodbolden. Og jeg har været en del af det, jeg vil kalde Danmarks bedste landsholdsredaktion i hele min ansættelse på TV 2 SPORT. I dag er det dog andre rettigheder, der gør TV 2 SPORT til en kæmpe succes. Og fodbolden fylder ikke længere så meget på vores platforme. Derfor er det også det rigtige tidspunkt for mig at overlade banen til andre. Jeg har sidste arbejdsdag 31.marts. Hvad jeg skal derefter? Det ved jeg faktisk ikke:-)

Et billede slået op af Heidi Frederikke (@heidifrederikke) den

Sportschef hos TV 2, Frederik Lauesen anerkender beslutningen om at stoppe.

- Jeg har stor respekt for Heidi Frederikkes beslutning. Vi vil komme til at savne hende, men på det menneskelige plan er jeg glad på hendes vegne over, at hun tager dette store skridt. Det er altid udviklende at kaste sig over nye udfordringer. Heidi Frederikke har altid brændt voldsomt for fodbolden - det har vi på TV 2 SPORT ikke så meget af længere, må vi bare konstatere, siger han.

42 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere