Populær tv-vært overrasker: Jeg har sagt ja!

Tina Müller havde egentlig takket nej til at rykke teltpælene til Aarhus. Men så kom den populære sportsvært på andre tanker

Tina Müller i selskab med Peter Møller ved Sport 2016. (Foto: Claus Bonnerup)
Tina Müller i selskab med Peter Møller ved Sport 2016. (Foto: Claus Bonnerup)

Det kom som noget af et chok for en stribe af DR Sportens ansatte, da ledelsen i efteråret besluttede at rykke hele redaktionen til Aarhus.

Søren Reedtz takkede nej til at tage med. Det samme gjorde Jens Jacob Juulsager.

Tina Müller var endnu en i rækken, der meldte hus forbi.

Men den beslutning er blevet omstødt.

Det skriver hun nu på sin Facebook-profil.'

- Det er nu godt og vel et halvt år siden, at jeg takkede nej til at rykke med DR Sporten til Århus. Et halvt år, som har budt på mange tanker, samtaler, møder med chefer, med endnu flere tanker og en tid, hvor jeg i den grad har mærket efter, skriver den populære vært.

Hun er dog kommet til den konklusion, at hun brænder så meget for sporten, at geografien spiller en mindre rolle.

- Derfor er det også med et stort smil og en knyttet næve, at jeg kan fortælle, at jeg er blevet lokket med til at være en del af et formidabelt hold. Et hold, der spiller unægtelig godt sammen og som fra februar har hjemmebane i Århus.

- Med andre ord, jeg har nu sagt JA til at rykke med til Århus sammen med den mest fantastiske arbejdsplads, DR Sporten, skriver Tina Müller.

Tina Müller har været på DR sporten siden december 2014. Forinden havde hun været med til at starte TV 2 Sport og siden arbejdet for TV3 Sport, da Viasat opkøbte TV 2 Sport.

Jens Jacob Juulsager skal fra 1. april lave journalistik for TV2 Lorry. (Foto: Agnete Schilichtkrull © DR) Sport Populær tv-kommentator siger stop: Her er hans nye job

Peter Møller rykker umiddelbart med DR Sporten til Aarhus fra næste år. Men hans kontrakt udløber også i 2018, og indtil videre ved han ikke, om han fortsætter derefter. Foto: Claus Bonnerup. Anden sport Hele redaktionen rykker til Jylland: Det siger kendt tv-vært om sin fremtid