René Holten vinder World Cup-guld på 500 meter

Den danske roer René Holten Poulsen vandt guld på 500 meter ved World Cup-stævne i Tjekkiet

Rene Holten Poulsen snuppede guld på 500 meter ved World Cup-stævne i Tjekkiet (Foto: Ole Steen)
Rene Holten Poulsen snuppede guld på 500 meter ved World Cup-stævne i Tjekkiet (Foto: Ole Steen)

Kajakroeren René Holten Poulsen understregede søndag, at han er et af de bedste danske medaljehåb ved OL i Rio senere på sommeren.

Ved World Cup-stævnet i tjekkiske Racice vandt søndag formiddag guld på 500-meter-distancen.

Det skete endda på overlegen vis. Allerede efter 150 meter tog danskeren føringen og udbyggede den løbet igennem, lyder det i en pressemeddelelse fra Dansk Kano og Kajak Forbund.

Emma Aastrand Jørgensen giver en krammer til Henriette Engel Hansen efter sejren ved kvindernes 1000m finale ved ICF VM i 2014. Søndag vandt hun bronze på egen hånd ved World Cup i Tjekkiet i distancen 500 meter (Foto: AP) Anden sport Emma Aastrand napper World Cup-bronze i enerkajak

Holten vandt foran serberen Vladimir Torubarov, mens bronzen gik til Adam van Koeverden fra Canada.

Dermed fulgte den danske verdensmester fornemt op på lørdagens bronzebedrift på den olympiske 1000 meter enerkajak.

Med en medalje af guld, to af bronze og en fjerdeplads viste World Cuppen i Racice, at det danske sprintlandshold i kajak er på rette vej inden OL i Rio i august, mener forbundets sportschef, Bo Vestergaard.

- Vi er meget glade her i Racice, for resultaterne viser, at vi gør det rigtige med den plan, vi har lagt for roerne frem mod OL. Nu skal vi så hjem og arbejde videre, så vi kan blive endnu bedre, siger han.

René Holten måtte nøjes med bronze ved World Cup i Tjekkiet (Foto: AP) Anden sport René Holten må nøjes med World Cup-bronze i Tjekkiet

0 kommentarer
Vis kommentarer