Annonce:
Annonce:

Rousey i sit livs krise efter røvfuld: Jeg overvejede selvmord

Den detroniserede UFC-dronning afslører, at hun overvejede at tage sit eget liv efter nederlaget til Holly Holm

Se Ronda Rousey i burger-reklame her.
Annonce:

Ronda Rousey tronede som den suvæne dronning af UFC indtil hun løb ind i Holly Holm.

Holm skulle nemlig kun bruge knap seks minutter på at smadre Rousey fuldstændig i kanvassen, da de mødtes ved UFC 193 i Melbourne 15. november.

Endelig: Ronda Rousey kalder nederlag fortjent

Mens tævene var hurtigt overstået, så er Rousey stadig i gang med at slikke sårene efter de øretæver, som var så voldsomme, at Ronda Rousey efter eget udsagn var så medtaget, at hun ikke ville være i stand til at spise et æble ved egen kraft i et halvt år.

Det værste har dog været de psykiske mén.

Det fortalte Rousey, da hun natten til tirsdag gav sin første optræden i et amerikansk tv-talkshow siden nederlaget.

Du kan se klip fra Ronda Rouseys optræden hos Ellen De Generes her

Annonce:

Overfor Elle de Generes fortalte en tårevædet UFC-stjerne, at hun efter kampen følte sig så værdiløs, at hun overvejede at tage sit eget liv.

- Jeg sad bogstaveligt talt der og overvejede at slå mig selv ihjel. I det sekund tænkte jeg, 'jeg er intet. Hvad skal jeg gøre nu? Ingen giver en skid for mig uden dette, fortalte foran rullende tv-kameraer, mens tårerne trillede.

For at være helt ærlig. Jeg så op på min mand, Travis, der stod foran mig, og jeg tænkte, 'jeg er nødt til at få hans børn. Jeg er nødt til at holde mig i live', fortalte hun om sin karrieres største nedtur.

Mike Tyson hjælper Rousey: Sådan kommer du videre

Inden nederlaget til Holly Holm havde Rousey allerede besejret Bethe Correia Cat Zingano. Og den detroniserede UFC-dronning spekulerer nu over, om det var en titelkamp for meget.

Annonce:

- Jeg tror, at forskellen var, at det var min tredje titelkamp på ni måneder. Det tror jeg ikke, at andre har forsøgt før, forklarede Ronda Rousey, der aldrig følte sig godt tilpas i den skæbnesvangre titelkamp.

- Det første slag åbnede et sår i hele min mund og jeg fik slået min tand løs. Jeg ved, at hun var derude, men jeg kan virkelig ikke huske det meste. Så jeg gjorde mit bedste for at skjule, at jeg slet ikke var til stede mere, lød det fra Ronda Rousey, der forventes at gøre comeback senere på året.

Imens kan du fordrive ventetiden med billeder, hvor en splitternøgen Ronda Rousey optræder i Sports Illustrated kun iført bodypaint her

Ronda Rousey optræder helt nøgen sammen med Caroline Wozniacki og Lindsay Vonn i det nyeste eksemplar af Sports Illustrated. Se billeder og video af de afklædte sportsstjerner i artiklerne nedenfor:

Vovet og nøgen Wozniacki: Se min frække fotoserie

Afklædt Wozniacki i fræk fotoserie: Her er hele pakken

Se billederne her: Caroline smider tøjet - igen

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: