Rousey var et bæst - nu er hun stjernen i ny sport

Ronda Rousey gik i fodsporene på en af wrestlingens legender, da hun søndag blev præsenteret som en af wrestlingens nye superstars i WWE

Spekulationerne om Ronda Rouseys fremtid er slut - den tidligere UFC-stjerne skal fremover være wrestler på fuld tid.

Det har WWE bekræftet, og det satte Rousey selv en tyk streg under, da hun natten til mandag dansk tid gik på scenen under WWE's legendariske Royal Rumble.

Publikum i Wells Fargo Arena i Philadelphia havde ellers håbet, at den tidligere UFC-verdensmester kunne blive præsenteret som den sidste af de 30 deltagere, der en efter en blev lukket ind i ringen. Men de måtte vente lidt.

For da Asuka kunne kåres som vinder af Royal Rumble, gjorde Rousey pludselig sin entré.

Uden at mæle et ord gik hun op i ringen og pegede på det store Wrestle Mania-banner i arenaen - som for at indikere, at hendes første store optræden i WWE-regi bliver Wrestle Mania 34 i april.

I øvrigt kom hun til ringen i et outfit, mange wrestling-fans kan nikke genkendende til.

Den genkendelige læderjakke og den hvide T-shirt med ordet 'Ronda' lignede umiskendelig det kostume, legendariske 'Rowdy' Roddy Piper benyttede sig af.

Artiklen fortsætter under billederne

Ronda Rousey i det ikoniske 'Rowdy' Roddy Piper-outfit peger mod sin debut i Wrestle Mania. Foto: Insight Media/All Over Press
Ronda Rousey i det ikoniske 'Rowdy' Roddy Piper-outfit peger mod sin debut i Wrestle Mania. Foto: Insight Media/All Over Press

Ronda Rousey uden for ringen. Foto: All Over
Ronda Rousey uden for ringen. Foto: All Over

Rousey mod Holm. Foto: AP
Rousey mod Holm. Foto: AP

30-årige Rousey fik i sin UFC-karriere tilnavnet 'Rowdy', som hun dog ikke var meget for at benytte. Udelukkende for ikke at støde Roddy Piper. Piper gav dog Rousey sin velsignelse til at benytte navnet, og de to var derefter venner, indtil Pipers alt for tidlige død i 2015.

WWE afslørede i et klip, at jakken rent faktisk var Roddy Pipers, da Rousey efter en foto-seance gav den tilbage til Pipers søn, Colton Toombs, som også fik et knus med på vejen:

På trods af, at hun nu er fuldtids WWE-kæmper, så føler hun ikke nødvendigvis, at hun er stoppet i UFC-regi. Det sagde hun efterfølgende i et interview med ESPN.

- Det er, hvad alle andre tilsyneladende siger. Jeg mener ... jeg stoppede aldrig i judo (hun begyndte som judo-kæmper og har en OL-bronze fra 2008, red.). Men hvis det er, hvad I gerne vil tro, så...

- Det eneste, jeg bekymrer mig om lige nu, er at dedikere 100 procent af min tid til wrestling. Og hvad så folk end kalder det, så må de gøre det, siger Ronda Rousey.

Wrestler i penis-krig: 'Jeg ved, hvad de vil'

Wrestling-stjerne død: Blev kun 59 år gammel

Se Wrestling-stjerne kvaje sig efter stor sejr

Seneste nyt

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.