Russisk stjerne: - Fortryder erotiske billeder

Skeleton-køreren Yulia Kanakina kan godt lide sin egen krop, men hun kommer aldrig til at få taget erotiske billeder igen

Yulia Kanakina har  udseendet med sig, men hun vil ikke bruge sin Instagram-profil til at fremme sin skeleton-karriere. Foto: Martin Rose/Getty Images
Yulia Kanakina har udseendet med sig, men hun vil ikke bruge sin Instagram-profil til at fremme sin skeleton-karriere. Foto: Martin Rose/Getty Images

Russiske Yulia Kanakina er godt på vej frem på den internationale vintersportsscene, hvor hun betragtes som et stort talent i disciplinen skeleton.

Yulia Kanakina er blevet en stjerne i hjemlandet Rusland, og en del af hemmeligheden kan være hendes flittige opslag på de sociale medier, hvor hun deler ud af billeder af sig selv - både til træning men også i mere private og letpålædte situationer.

Skeleton-køreren, der vandt junior-VM i 2017, afslører i et interview med russiske rt.com, at hun én gang tog del i en erotisk fotosession, men hun har fortrudt lige siden. Hun har afvist alle forespørgsler fra mandeblade siden da.

Den 24-årige skønhed afviser desuden, at hun nogensinde vil dele billeder for at øge sin popularitet.

- Jeg elsker skønheden ved kvindekroppen - og mandekroppen også. Hvis et billede ikke er vulgært, hvorfor så ikke dele det? Jeg er tilfreds med min krop, og jeg kan lide at tage billeder. Jeg kan sagtens beundre andre pigers billeder, hvor de viser deres krop frem, siger Yulia Kanakina.

Yulia Kanakina skiftede en lovende balletkarriere ud med den noget mere farefyldte sport skeleton, da hun var yngre, og siden har karrieren taget fart.

I Skeleton kører man i en slæde ned over en isbane, og skeleton-udøverne kører på maven og med hovedet forrest. Dermed tager man maksimal risiko for at få den hurtigste tid.

Der er fuld fart på Yulia Kanakina. Her under en konkurrence i Calgary i fjor. Foto: Jeff McIntosh/Ritzau Scanpix
Der er fuld fart på Yulia Kanakina. Her under en konkurrence i Calgary i fjor. Foto: Jeff McIntosh/Ritzau Scanpix
 

Yulia Kanakina sluttede i top 15 i World Cuppen i den forgangne sæson - det til trods for, at hun var rædselsslagen for at træne skeleton til at begynde med.

- I Krasnoyarsk havde vi en bane med tre store kurver. Jeg kørte nedad med 15 km/t og bad hele vejen om at nå målstregen. Men til sidste vænnede jeg mig til det. Jeg er ikke bange længere, siger den 24-årige skeleton-kører til rt.com.

Yulia Kanakina har i skrivende stund små 55.000 følgere på Instagram.

Fyret for letpåklædt billede: Få indblik i den dystre cheerleader-verden

Var centrum i nøgen-skandale: Hun er stærk!

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+