Scorer konge-kontrakt: Dansker fordobler løn i Abu Dhabi

En af dansk volleyballs største stjerner Mads Ditevsen har skrevet under på sit livs kontrakt i Abu Dhabi

(Arkivfoto: Astrid Dalum)
(Arkivfoto: Astrid Dalum)

I december 2014 tog Mads Ditlevsen, en af dansk volleyballs største spillere, på eventyr i Abu Dhabi, da han skrev en kontrakt på fem måneder med klubben Al Jazira.

Den kontrakt er nu blevet forlænget med et år, og det vil kunne mærkes på Ditlevsens lønkonto.

- Det er den største kontrakt, jeg nogensinde har skrevet under på. Det er ikke en hemmelighed, at jeg måske kommer til at tjene det dobbelte i forhold til før, siger Mads Ditlevsen i en pressemeddelelse fra Dansk Volleyball Forbund.

Mads Ditlevsen (tv.) forlader den danske liga til fordel for et volleyball-eventyr i Abu Dhabi. (Arkivfoto: Astrid Dalum) Anden sport Dansk eventyr: Skifter fra Hvidovre til Abu Dhabi-klub

I ligaen i Abu Dhabi er det kun tilladt at have én udlænding på holdet, og derfor skal der leveres fra Mads Ditlevsens side. Det gjorde han da også i den forgangne sæson. Her førte han holdet til sejr i Vice President Cup - holdets første titel i fem år.

Kontraktforlængelsen betyder også, at Ditlevsens kone og to børn flytter med ham til ørkenstaten, hvor han hidtil har været uden familien.

- Det bliver rart, at vi alle sammen er samlet igen. Indtil videre har de kun været hernede på ferier, fortæller Ditlevsen.

- Hvis jeg skulle have været helt alene i 8-9 måneder, så havde jeg sagt nej tak til kontrakten, uanset hvor mange penge de havde tilbudt. Det havde jeg ikke kunnet holde til.

Mads Ditlevsen blev kåret til årets spiller i Danmark i 2014.

3 kommentarer
Vis kommentarer