Se det her: VM-pokal stjålet for rullende kamera

En kæk dart-tilskuer blev buhet ud, da han løb på scenen og stjal VM-pokalen. Nu er han identificeret

Det gode stemning tog overhånd for en enkelt mand ved mandagens VM-finale i dart. Han stjal Sid Waddell-trofæet for øjnene af de mange fremmødte tilskuere i Alexandra Palace i London - og blev buhet ud.

Den overstadige tilskuer blev herefter tacklet af vagterne.

SE DET VANVITTIGE OPTRIN I KLIPPET ØVERST

Manden er ifølge The Mirror blevet identificeret, og der skulle være tale om en fyr ved navn Lee Marshall - åbenbart også kendt som Disco Boy. Han er berygtet for sin internet-pranks, og så er han medlem af gruppen Troll Station, som er kendt for at lave optrin som dette.

Gruppen har ifølge mediet taget ansvar for aktionen. Tidligere har de også 'brilleret' ved indtage scenen under et X Factor-show.

Michael van Gerwen og Gary Anderson var aftenens hovedpersoner indtil sceneløberen stjal opmærksomheden med sit upopulære stunt.

Hollænderen van Gerwen kæmpede sig til 7-3 sejr, og dermed fik Anderson ikke sit hattrick som verdensmester i denne omgang.

Van Gerwen blev også verdensmester for tre år siden, og udover trofæet - som han fik efter det sære optrin - så lød præmien på 350.000 pund, som svarer til tre millioner danske kroner. Anderson fik lidt under halvdelen.

Se øjeblikket, hvor hollænderen vandt VM:

Det var en dybt rørt vinder, der efterfølgende blev interviewet:

Femdobbelt verdensmester håner pædofili-ofre