Skodder Trump: Sorte stjerner gider ikke præsidentens hotel

LeBron James og en række andre basketball-stjerner viser igen deres modstand over for den nyvalgte præsident i USA

LeBron James gider ikke Donald Trump mere. Nu skrotter han et besøg på et af hans luksuriøse hoteller. Foto: AP/Phil Long.
LeBron James gider ikke Donald Trump mere. Nu skrotter han et besøg på et af hans luksuriøse hoteller. Foto: AP/Phil Long.

Det er næsten umuligt ikke at overnatte i en skyskraber, som den nyvalgte, amerikanske præsident Donald Trump ikke har bygget, hvis man besøger New York.

Men det kan rent faktisk lade sig gøre. Det beviser basketball-stjernen LeBron James og flere af hans holdkammerater fra Cleveland Cavaliers. Ifølge CNN har James og co. droppet at bo på det mondæne Trump SoHo Hotel, før og efter de spiller kamp onsdag nat mod New York Knicks.

Cleveland Cavaliers og stjernen James havde oprindeligt foretaget reservationerne til hotellet før præsidentvalget. Men de er altså nu annulleret.

James' beslutning skal ses i lyset af, at han er stor modstander af Trump som præsident, og flere gange under valgkampen gav James stærkt udtryk for sin bekymring over Trump som mulig præsident, mens han samtidig er en stor beundrer af Hillary Clinton. Og da Trump blev valgt som præsident, henvendte James sig til befolkningen for skabe en form for ro midt i massefrustrationen.

- Forældre og ledere ledere til vores børn, please lad dem vide, at de stadig kan ændre verden til det bedre. Lad være med at miste håbet! De er vores fremtid, og vi må være stærkere end nogensinde, sagde han, da det stod klart, at Trump er ny præsident.

James var ikke glad for Trumps syn på kvinder og minoriteter i det hele taget i USA. Og det lod han flere gange offentligheden vide under valgkampen.

Hvor mange af James' holdkammerater, der har valgt at skodde Trump SoHo Hotel under deres ophold i New York vides ikke. CNN mener dog at vide, at guarden Iman Schumpert har valgt at bo på Trump SoHo, mens han er i betonjunglen.

Egentlig står Trump ikke som ejer af Trump SoHo, men hotellet bærer hans navn som en del af en licensaftale, og Trumps firma administrerer det. Hotellet er et af flere som oplever kæmpe fald i besøgende, siden Trump indledte sin præsidentkampagne.

CNN har forsøgt at få en kommentar fra James og Cavaliers, men uden held.

Magnus Carlsen var i problemer mod Sergej Karjakin - men et par burgere og lidt rollespil fik løsnet op for de negative tanker i nordmandens sind. Foto: AP/Mary Altaffer Anden sport Bizar VM-opskrift: Skak-kongen åd burger og spillede rollespil

Anden sport Vladimir Putin knytter doping-næven

Anden sport Her bliver Carlsen verdensmester: 'Et smukt træk'

(Foto: AP) Anden sport Norsk skakgeni vinder VM-drama

15 kommentarer
Vis kommentarer