Sparket ihjel: Wrestler begravet

35-årige Pedro Aguayo Ramirez døde efter traumer i nakken og brud på rygsøjlen, afslører obduktion. ADVARSEL: Voldsomme billeder

Den professionelle mexicanske wrestler, 35-årige Pedro Aguayo, der lørdag blev sparket ihjel i ringen, er nu blevet begravet, oplyser nyhedsbureauet AP.

Pedro Aguayo Ramirez, kendt som 'Hijo del Perro Aguayo', faldt bevidstløs til måtten efter at have modtaget et flyvespark fra wrestleren Oscar Gutierrez, bedre kendt som superstjernen Rey Misterio Jr.

Den populære sportsmand blev stedt til hvile allerede dagen efter tragedien.

Moderen takkede
Hans far magtede ikke at sige noget til pressen efter ceremonien. Men moderen, Luz Ramirez, takkede for de mange positive tilkendegivelser.

- Vi vil gerne takke for jeres kondolencer og jeres respekt for Pedro. Vi kan ikke udtale os nærmere af hensyn til vores søn, lød det fra moderen.

Kampen fortsatte i yderligere to minutter, inden dommeren og de andre deltagere fattede, at noget var alvorligt galt. Politiet efterforsker sagen som muligt manddrab.

Traumer i nakken
Ifølge anklagemyndigheden har en obduktion afsløret, at Ramirez døde som følge af traumer i nakken - herunder brud på rygsøjlen.

Mexico er kendt sin farverige wrestling-scene, hvor mænd i masker og dragter kæmper i hvad de kalder ‘Lucha Libre’. En disciplin, hvor udøverne laver dristige og akrobatiske tricks i luften, mens de forsøger at vinde over sin modstander i en koreograferet dyst.

Vi advarer mod meget stærke billeder i vidoen.

21 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere