Sportsstjerne kan score 2,8 mio.

René Holten Poulsen har sat boligen til salg

Foto: Ivan Eltoft Nielsen
Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Bagsværd Sø har lagt vand til flere konkurrencer i roning, kano og kajak, og derfor er det da heller ikke mærkeligt, at den kajakroer René Holten Poulsen, der blandt andet har vundet OL-sølv,  i flere år har kunnet kalde området nær søen for sit hjem. Men nu skal han til at pakke kajakken og pagajen - og lede efter et nyt hjem. 

Elitesportsmanden har nemlig sat sin villa til salg. Det skriver boligmediet Boliga.dk

Holten Poulsen købte selv villaen på lidt over 100 kvadratmeter tilbage i 2018 for knap fire millioner kroner, og nu er den så kommet på markedet igen - denne gang hos liebhavermæglerkæden Ivan Eltoft Nielsen.

Bliver boligen solgt til udbudsprisen, kan OL-sølvvinderen se frem til en gevinst af guld: Villaen på Bagsværdvej er nemlig nu på markedet for 6,8 millioner kroner.

Foto: Attila Volgyi/Xinhua Press/Corbis
Foto: Attila Volgyi/Xinhua Press/Corbis
 

Stor gevinst i dyrt område
Det er en potentiel gevinst på over 2,8 millioner kroner, Holten Poulsen kan se frem til, såfremt hans snart tidligere hjem bliver solgt til udbudsprisen - en pris, som da også ligger over gennemsnittet for området. En gennemsnitlig kvadratmeter i Lyngby-Taarbæk Kommune bliver nemlig sat til salg for lidt over 55.000 kroner, og den tidligere danske verdensmester beder om over 66.000 kroner for én kvadratmeter.

René Holten Poulsen vandt en sølvmedalje til OL i Beijing i 2008 og har siden da flere gange vundet både EM og VM i kano og kajak, ligesom han har modtaget hæderpriserne Årets Sportsnavn og BT Guld. 

Se René Holten Poulsens villa her 

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+