Stjerne-bodybuilder ligger i koma: Kæmper for sit liv

Eks-bodybuilderen Rich Piana kæmper for sit liv i koma, efter han var blevet fundet livløs i sit hjem i Florida

Den verdenskendte bodybuilder Rich Piana ligger i koma efter en overdosis. Foto: All Over Press.
Den verdenskendte bodybuilder Rich Piana ligger i koma efter en overdosis. Foto: All Over Press.

Bodybuilder-verdenen er blevet ramt af en chokerende og trist nyhed.

For lørdag blev den den tidligere stjerne-bodybuilder Rich Piana fundet liggende i sit hjem i Florida, hvor han angiveligt har taget en overdosis. Nu kæmper han så for sit liv på et hospital i netop Florida, hvor han ligger i kunstigt koma.

Det skriver mediet news.com.

De eksakte detaljer om bodybuilder-stjernens tilstand er uvisse. Dog skriver mediet TMZ Sports, at der er tale om 'et medicinsk nødstilfælde'. Ifølge news.com er det altså en overdosis.

I bodybuilderverdenen er Rich Piana en af de mest fremtrædende personligheder, fordi han taler åbent om sit tidligere markante forbrug af steroider, og om hvordan det påvirkede ham negativt.

Piana opfordrer ikke folk til at tage steroider, men han har ved flere lejligheder udtalt, at han ikke tror på, at atleterne inden for sporten kan konkurrere på topniveau, hvis de ikke har taget steorider.

- Hvis du har valget mellem at være naturlig eller tage steroider, så vær naturlig. Der er ingen grund til at tage steroider, du gør kun skade på din krop og på dig selv. Men hvis du vil være professionel bodybuilder, så gæt en gang – så bliver du nok nødt til at tage steroider. Du har ikke noget valg, har han blandt andet udtalt.

Den 46-årige stjerne har vundet masser af titler, men efter han stoppede karrieren dedikerede han sin tid, viden og talent til at hjælpe andre.

Han følges af flere end 1,2 millioner fans på Instagram, som ugentligt får tips og tricks til at bygge kroppen bedst muligt op. Både i forhold til konkurrencer og amatørniveau.

Efter katastrofalt farvel: Hør legendariske Bolts rørende afskedsord

Bolts holdkammerat: Det er en tragedie

Historisk øjeblik: Skadet Usain Bolt udgår i sidste løb

Storspil af Wozniacki: Klar til årets sjette finale!