Annonce:
Annonce:

Stjerner raser over Netflix-hit

Ny serie om det succesfulde Bulls-hold har fået kontroverserne til at blusse op igen mellem holdets egoer

De vandt seks NBA-titler sammen, men dokumentarserien 'The Last Dance' har ikke gjort noget godt for forholdet mellem Scottie Pippen og Michael Jordan. Foto: Ritzau Scanpix.
De vandt seks NBA-titler sammen, men dokumentarserien 'The Last Dance' har ikke gjort noget godt for forholdet mellem Scottie Pippen og Michael Jordan. Foto: Ritzau Scanpix.
Annonce:

Flere af basketball-legenden Michael Jordans tidligere holdkammerater er angiveligt utilfredse med den voldsomt populære dokumentarserie 'The Last Dance', der kan streames hos Netflix.

Serien beskriver Jordans vej til internationalt ikon og 1990'ernes enormt succesfulde Chicago Bulls-hold med stjerner som Dennis Rodman, Scottie Pippen og Jordan selv.

Men ikke alle er tilsyneladende lige glade for serien.

Først var det eks-Bulls-spilleren Horace Grant, der offentligt tilkendegav, at han ikke bryder sig om den måde, han er portrætteret på i serien.

I serien antydes det, at Grant kan være kilden til journalisten Sam Smiths insider-beretning fra 1992, den kritiske bog 'The Jordan Rules'.

Og nu er det legenden Scottie Pippen, der angiveligt også mener, at han ikke bliver fremstillet på fair vis.

Pippen har ifølge beretninger ikke talt til Jordan, siden den første episode blev vist på ESPN 19. april.

Annonce:

Han beskrives på ESPN Radio som 'mere end rasende'.

- Pippen følte, at det indtil de sidste minutter af den sjette kamp mod Utah Jazz (i NBA Finals i 1998) bare var 'kritisér Scottie, kritisér Scottie, kritisér Scottie,' siger den profilerede sportsjournalist David Kaplan på ESPN 1000.

Problemerne stammer fra Pippens beslutning om at få en ankeloperation foretaget i starten af 1997-1998-sæsonen i stedet for i pausen mellem sæsonerne.

Pippen udskød operationen som et statement: Han følte sig langt mere værd end den fem år lange aftale, han havde underskrevet, der ganske vist indbragte ham 18 millioner dollar, men placerede ham langt fra de bedst betalte spillere i NBA trods hans stjernestatus og store rolle i Bulls' mange mesterskaber.

Jordan kritiserer i dokumentaren Pippens beslutning.

- Jeg synes, at Scottie var egoistisk, siger Jordan.

- Han bekymrede sig mere om sig selv end sit løfte til organisationen og holdet.

Annonce:

Dennis Rodman forsvarer dog Pippen og siger, at han bør huskes som en af de to eller tre bedste basketballspillere nogensinde.

- Scottie var så undervurderet - og så underbetalt. Han burde holde sit hoved højere end Michael Jordan i den her dokumentar, siger Rodman til ESPN.

Dansker vinder 97 millioner kroner

Wrestling-stjerne skyllet død i land

Udtrådte sko indbragte millioner!

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: