Superstjernen holder liv i titeldrøm efter finalerekord i NBA

De forsvarende NBA-mestre viste skræmmende styrke på de lange skud i fjerde finalekamp mod Golden State

LeBron James og CLeveland Cavaliers lever i kampen om NBA-titlen efter en nedslagtning og trepointsrekord mod Golden State Warriors. Foto: AP/Tony Dejak.
LeBron James og CLeveland Cavaliers lever i kampen om NBA-titlen efter en nedslagtning og trepointsrekord mod Golden State Warriors. Foto: AP/Tony Dejak.

Cleveland Cavaliers' drømme om genvinde titlen i verdens bedste basketball-liga, NBA, lever stadig.

Natten til lørdag lykkedes det nemlig at slå Golden State Warriors 137-116 hjemme i Quicken Loans Arena i Cleveland. 

Golden State Warriors havde ellers muligheden for at sikre NBA-trofæet, efter at holdet fra Oakland har vundet de første tre opgør i finaleserien, hvor der spilles bedst af syv kampe.

Cleveland Cavaliers har tidligere vist, at holdet er bedst med ryggen mod muren. I sidste sæsons mesterskabssæson lykkedes det således LeBron James og resten af holdet at komme tilbage i serien, efter at have været bagud 1-3 i kampe.

Trepointsrekord af mestrene
Og mestrene virker opsatte på at gøre det igen.

Cleveland lagde ud som lyn og torden natten til lørdag, og scorede hele 86 point alene i de to første perioder. Det er rekord for en finalekamp i NBA.

Og Cleveland noterede endnu en NBA-rekord ved at score på hele 24 trepointsskud. Det er rekord for en kamp i en finaleserie.

Selv om Cleveland Cavaliers leverede en sand mandfolkepræstation foran et begejstret hjemmepublikum, så holdt Golden State Warriors sig hele tiden i baghjulet.

Stjernerne missede
Men Stephen Curry og Kevin Durant missede et par forsøg på afgørende tidspunkter til sidst, og så kunne hjemmeholdet spadsere sejren i hus i de døende sekunder.

Som ofte før var det LeBron James, der løftede et stort læs for Cleveland Cavaliers. Han scorede 31 point i kampen.

Han blev dog overskygget af Kyrie Irving, der især i slutfasen var afgørende på et par trepointsforsøg, der slukkede lyset for Golden State Warriors.

Kyrie Irving scorede 40 point i kampen.

Arek Onyszko erkender, at mange af sine handlinger i fortiden har været direkte ondskabsfulde. I dag fortryder den tidligere Superliga-profil sin hårde og kompromisløse facon. Foto: Jonas Olufson Sport og Spil Arek Onyszko: Jeg har været et ondt menneske

Hisham Alobaidi bøjer nakken under et minuts stilhed i respekt for den afdøde kong Abdullah. Nogle gange kan det altså godt lade sig gøre. Foto: Lars Poulsen. Anden sport - 9. jun. 2017 - kl. 06:18 De kan godt: Her er en saudiaraber under et minuts stilhed

Se også: Superstjerne sender Golden State tæt på NBA-titel

North er alelrede sikrer på at vinde 100.000 dolalrs, men de går selvsagt efter den helt store gevinst. Foto: North Anden sport - 4. jun. 2017 - kl. 17:16 Aftengyser: FCK's storsatsning i millionkamp

0 kommentarer
Vis kommentarer