Tragisk uheld: Niårig dræbt af svingende baseballbat

Den bare niårige, amerikanske dreng Kaiser Carlile blev søndag erklæret død som følge af de skader, han pådrog sig efter et uheldigt slag i hovedet med et baseballbat

Kaiser Carlile blev kun ni år. Søndag døde han af de kvæstelser, han pådrog sig efter et uheldig slag med et baseballbat. (Foto: AP/Earl Watt)
Kaiser Carlile blev kun ni år. Søndag døde han af de kvæstelser, han pådrog sig efter et uheldig slag med et baseballbat. (Foto: AP/Earl Watt)

Niårige Kaiser Carlile havde formentlig en masse dejlige drømme og mål med sit liv. Men dem får han aldrig opfyldt.

Det er desværre virkeligheden, efter den unge amerikaner søndag døde på tragisk vis, som følge af de svære hovedskader han fik, da han dagen forinden blev ramt af et svingende baseball. Det skriver svenske Aftonbladet.

Uheldet skete i en baseballkamp i Kansas mellem de amerikanske hold Liberal Bee Jays og San Diego Waves. Kaiser Carlile var 'bat boy' (dreng, der samler bat og andet udstyr ind for spillerne, red.) for Bee Jays, da han under opvarmningen til kampen gik ind foran en spiller for at samle noget udstyr sammen. Men i det samme blev han på uheldigvis ramt af en spiller, som øvede sit sving.

Carlile havde ellers hjelm på, da uheldet skete. Men svingets kraft var desværre for voldsomt til, at den kunne redde ham. Det stod klart, efter ambulancen hentede drengen og hastede til nærmeste hospital, hvor man forsøgte redde ham, indtil han søndag blev erklæret død. 

Umiddelbart efter ambulancen kørte af sted med Kaiser Carlile, samledes spillerne i en cirkel for at bede for den lille drengs liv. Og som de rørende billeder neden for viser, omfavnede en pitcher (kaster, red.) Liberal Bee Jays stakkels Carlile, lige inden ambulancen kom.

 

Uheldet chokerede naturligvis alle spillerne. En af dem havde dog overskud og mod til at stå frem med en kommentar om afdøde Kaiser Carlile på et pressemøde søndag.

- Det er utroligt, så meget en lille dreng kan lyse ens liv op på så kort tid, sagde Cannon Smith, med tårerne rendende nedad.   

Det var ikke kun en af spillerne, der mit i den svære tid kunne finde ord frem om drengen og dele dem med offentligheden.

For Kaiser Carliles far, Chad Carlile, var også tilstede på pressemøde, hvor han fortalte om sin sorg.

- Personligt lider jeg med holdet. Jeg har mit tab, jeg har mistet min søn. Men det er lige så smertefuldt for holdet. Kaiser var en dreng, der fik alle til at smile. Det er sådan, jeg forsøgte at opdrage ham til at være, sagde faderen.


Kaiser Carliles far, Chad Carlile i sorg. (Foto: AP)

På et møde efter pressekonferencen overtalte familien holdet til at fortsætte med at spille resten af kampene i sæsonen.

En donationsside er samtidig blevet oprettet, så folk kan hjælpe familien med betaling af hospitalsregninger og andre ting, de måtte have brug for penge til i den vanskelige tid.

1 kommentar
Vis kommentarer